Love this post:Love this 12

skona-clara-5787

Michael Kors klackarna på 70%. Ni vet tillfredställelsen då man handlat något på dunderrea och gottar sig i tanken på hur mycket man sparat. Oj, så roligt vi skall ha det snart! Har iallafall en inbokad festlighet i höst där jag kommer att trippa runt på dessa. Festligheten kommer ni att få höra senare om, då allt är fastspikat!

skona-clara-5788

Solisar från FWSS.

skona-clara-5789

De fanns i många olika modeller och färger. Jag gillade dessa puderrosa – satt bra på näsan.

skona-clara-5795

Min leopard som spinner.

skona-clara-5811

Och just då jag valt klart av alla reaköp, vilka jag skulle ha, så kom det in ett bud från Heartmade by Julie Fagerholt. Och jag dog lite. Vilken klänning! En sådan jag saknat! En ljuv, romantisk, festlig, vardaglig, silke, mjuk, smickrande och framförallt min favoritfärg. Och jätte, jätte dyr. Prövade den och dog lite till, den passade perfekt även om jag hade stora magen. Dansade runt i den en stund, tittade på de vackra detaljerna, underkjolen, paljetterna, mönstret, knapparna. Vissa plagg vet man med sig själv att de skulle användas och älskas i massor. Denna klänning är just en sådan – min klänning. Men priset skrämnde mig lite och varsamt lade jag tillbaka finheten på hängaren och tog mig en funderare. (och självklart har jag drömt vilda, vackra drömmar om klänningen och blommiga ängar, redan i två nätter).

skona-clara-5802

skona-clara-5810

You may also like...

6 Comments

 1. Oj det måste varit ett saftigt pris! Men du, den är galet fin och du ska snart gå igenom ngt otroligt maffigt och då ska du banne mig ge dig själv ngt för att du fixar det. Helt klart! 🙂

  Kram

 2. Borde man ta en runda till Kokkola 😉 …vad kostar den?

  1. Äh, den var så dyr att jag inte ens täcks säga…. Hahah! 🙂 Över 4 plus två nollor till… brrr…. 😉

 3. Härliga bilder 🙂
  Vilket objektiv är det du använder?

  1. Tack! Här har jag Sigma 50mm f1.4 🙂

 4. Solisarna, jag dör!! Supersnygga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *