Känna sig snygg och fira det

Love this post:Love this 0

Idag såg jag ut såhär. Kände mig extra snygg så jag lade på mig mina röda Aldo-skor jag köpt från Portugal, den fräscha klänningen från Henri Lloyd och som ett körsbär på hela deserten – en röd klocka från O’Clock (Metronista). Varför jag kände mig snygg? Jo, efter att förra veckan sätta i mig så mycket kolhydrater – och njuuuta av det – märkte jag att det satt sig på magen och ansiktet. Älskar min kropp, men för första gången på länge kände jag mig riktigt obekväm och uppsvullen som en ballong. Ni vet känslan. Inte kul.

Så nu kommer min hemlis. Idag har jag testat SPANX. Jo. Ni vet Spanx som alla kändisar på röda mattan använder. Och jag säger WowoWowowoW! Och det tokiga är att fast Spanxen är otroligt bekväma, slimmar mycket bättre och finare än jag tänkt mig så kände jag mig – hör och häpna – trendig. Detta är nu mitt tips till er, kära läsare: Ingen skillnad på kroppsform (alltså man behöver inte ha lovehandels;)), med Spanx under blir det snyggt! Så nu vet vi det.

Denna Hunkydory fick flytta hem till mig från Sköna Clara. En självklar sommarfavorit. Har dock inte bestämt mig om det är en tunika eller klänning?

Har har ni undret.

Ikväll drog maken med mig till en butik med kakel, tapeter, golvlister och skruvar. Jag tyckte nog att det var mycket intressantare än hur jag ser ut på bilden (smygfoto). Hade redan bytt om till mys – så ni fick en hel massa outfits idag. Brukar inte annars byta kläder så många gånger om dagen – bara fem. Hah!

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *