Ihopvikbara skor

Love this post:Love this 0

Glöm uppfinningar som elekricitet, telefon eller flygplan. I give you THE UPPFINNING – Ihopvikbara Skor. Som får plats i lilla partyväskan. Är bekväma. Räddar i nöden. Chic.

Förra veckoslutet tog jag Helsingfors med storm, kände stadens puls osv. Detta kunde jag inte ha gjort utan mina nya ballerinas. Blev glatt överraskad hur bra sulor det var på skorna (Redfoots unika världspatenterade sulor i materialet TPR som skyddar dina fötter och är så sköna att du kan gå i dem hela dagen. Lånat härifrån!). De kommer i tre olika storlekar: S, M och L. Jag har en liten 36:a och tog en S, som också passar en 37:a.

Mina Redfoots är från den unika kollektionen SATC Limited edition, som bara säljs i begränsad upplaga i utvalda butiker (mina är från Sköna Clara!). Blev nästan lite övertalad att ta Carrie ballerinorna i rosametallicmodell med stora guldblommor vid tåspetsen. När jag såg dem IRL blev jag kär och lycklig! De är de finaste! Känner mig som Dorothy i Trollkarlen från Oz, med mina skimrande skor..

Blixtar och dunder
Magiska under
Plötsligt en dag har det hänt
Åh vilken tur
En dag i staden
På esplanaden
Det kändes som jag hade vingar
Åh vilken underbar dröm
Diggiloo diggiley
Alla tittar på mig
Där jag går i mina gyllene skor
Jag dansade omkring på gatan
Och hela världen den log

Här kan ni läsa mer om de Sex and the City inspirerade skorna! Vilket par skulle ni välja?

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *