Love this post:Love this 24

 

 

Vill åter igen bjuda er, kära läsare på några blogginlägg – fullspäckade med höstens mode och inspiration! Det är tio året i rad jag stegar in till Sköna Clara, min goda väns butik och fotograferar modenytt. För er och min stora glädje! För nog är det så, iallafall för mig, att hösten är favoritårstiden, gällande mode. Och speciellt efter denna varma sommar, då man knappt köpt något alls, ja, förutom väldigt många Pigelin-glassar. Så var väntan på hösten, kallare väder och att ä-ä-ä-äntligen få klä på sig kläder, stor! Känner också att jag hade några efter slantar över, eftersom det inte blev så mycket reashoppning i sommar, om ens alls. Så ja, jag välkomnar hösten och allt den för med sig, med öppna armar!

En väldigt spännande kappa från Baum und Pferdgarten.

I höst ser vi mycket blomstermönster och djurmönster på kläderna.

Fantastisk skarf med en pegasus från By Malene Birger.

Härlig varm poncho (?) i grått från Rabens Saloner. Tur testade jag också den andra färger de hade och blev väldigt begeistrad.

Wow! Vilken alldeles förtjusande färg på denna! Like, like, like!

Kan tala om att denna köpte jag och har använt den så gott som varje dag. Älskar kläder med bra material och som överraskar!

Man kunde köpa med en söt skarf med huva också.

Jaa-a, precis sådan är jag! 😉

Våga färg, från By Malene Birger.

Rabens Saloner.

Men hur snyggt är det inte med skjorta under också!

Monclers superlyxiga jackor fanns i många fina modeller. Senast jag tittade in hos Sköna Clara, var mycket slutsålt! Så man skall passa på, om man också vill ha en sån!

   Återkommer ikväll med ett till inlägg med ett par härliga byxor, höga i midjan, från Tara Jarmon, och hur man bäst bär dem! Vi ses!

You may also like...

2 Comments

  1. Hei! Kiitos inspiroivasta syysvaate-esittelystä, kauniita kuvia. Osaatko sanoa tuon Rabens Saloner ponchon koosta, onko normaalimitoitusta? Kiitos, jos kerkeät vastaamaan!

    1. Moikka!
      Juu, on normaalikokoinen, luulen että minulla oli S/M koko. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *