En underbar väst från Sköna Clara

Love this post:Love this 1

Nu är det under görning, ikväll borde bloggen hittat till sitt nya hem (detta borde ha skett inatt, men, men… denna gång är det inte jag som gör flytten utan jag har Data-Hannu som fixar, mindre huvudbry åt mig:). Så länge vi väntar så lägger jag ut ett inlägg för era att beskåda, har ingen aning om det verkligen kommer ut eller försvinner i cyberspace. vet inte heller vad som kommer att hända med era kommentarer?! Vi får se.

Men så länge vi väntar underhåller jag er med lite bilder från Sköna Clara…

EDIT: Som jag gissade åkte detta inlägg iväg någonstans… Och era kommentarer, fick dock tag på några och postar dem här under mitt namn:)

Alltså. Västen från Munthe plus Simonsen. Tredje gången ja prövar den nu vid Sköna Clara. Och så glad över att jag hade plånboken hemma och lite bråttom till yoga. Men liksom, älskar man bara inte färgen och passformen är helt perfekt!

Under västen har jag en blus från Hunkydory, som just kommit in. Så snygg den med. Lite så man nästan får ont i tänderna då man är så sugen på allt vackert höstnytt.

Och så en käck jacka från samma märke. Så cool.

Mina brallor är från Cirkle of trust/Creative Lounge och skorna Ugg/TinTin Style. Tröjan är från ChillNorway.

Jodå. Klart jag är sugen på ett par till Fiorentini+Bakers. Men man måste vara snabb här, människor ringer från runtom i landet och till och med Ryssland och vill beställa skor från detta underbara märke!

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *