Love this post:Love this 0

Förra veckan var jag en snabb sväng till Sköna Clara för att hämta makens jacka jag förbeställt redan förra våren. Det hade kommit in mycket nytt och nu, i skrivandets stund, fick jag just ett mail från Sköna Clara om att mycket från Odd Molly och Hunkydory kommit in! Tjohoo! Detta betyder att jag skall kika in igen denna vecka…
(det har t.ex kommit in från Hunkydorys Essential Retro Wrap, Southhold Stopper, Funnel Friend, Effortless Stripey Pullover, Chillin Hood, Splatter Olé Tunic… Och Odd Mollys leverans med klassiker:…405 ( blue, porcelain, grey), 020 (dk rose, porcelain), 020a ( mid pink, powder), 114 (lite blue, pink, vintage white), 233 (dk rose, powder), 423 (vintage indigo, golden porcelain, classic chalk), 005 (chalk), 011 (chalk).

Prövade Hunkydorys vår-fräscha tunika och byxor! Gillar, gillar, gillar!

Och medan jag var där kom en låda med nyheter in! Älskar att våren är här! Camilla öppnade genast lådan och jag och Vackra Mamma oooh:ade över Line of Oslos vackra tunika! Ääär den inte to die for!

Vackra Mamma funderar över en Hunkydory kappa på rea…

Stylesnobs armband…

Denna gång blev det bara ett bälte från Bitte Kai Rand (och makens Canada Goose). Eller inte bara så bara. Bältet har jag också här och nu var det på rea! Och med tanke på att mitt andra Bitte Kai Rand bälte är åtminstone sju-åtta år gammalt. Åtminstone. Så kanske det var på tiden att jag investerade i ett nytt svart bälte. Vet att det är bra kvalité.

EMU:sarna är på rea! Sååå söta dessa är för småkidsen! Nawww…

You may also like...

2 Comments

  1. Jag får lust att flytta till Kokkola, bara för att Sköna Clara finns där ;). Eller så får hon börja med webshop! Kan inte du fråga, jag lovar att vara kund nummer ett!

  2. Ajattelin juuri kirjoittaa samaa kuin Sonja…..odotan että Sköna Clara avaa onlineshop’in.
    Hunkydorylta taas kivoja, kiitos Malena esittelystä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *