Love this post:Love this 27

beachhouse-3205

God tisdag, fina läsare!Här går renoveringen frammåt med stora steg och jag har slutat bry mig om att ha målfärg i håret (kalkmål då… håller mig borta från mål med en massa gifter). Kärleken river i övervåningens toalett och jag är glad av att ha honom just där. Dagarna flyer ihop till en färggrann massa och jag har svårt att veta vad det är för dag då jag stiger upp på morgonen. Kände mig lika råddig imorn då jag steg upp, råddig och mör. Vi hade bastukväll med Legera teamet igår, vi åt, diskuterade viktigheter inför julförsäljningen och badade bastu. Så härligt att ha dessa fantastiska kvinnor runt om sig!

You may also like...

4 Comments

 1. Hei, haluaisin hankkia saman vaaleanharmaan neulekon (By Malene Birger), missä on V-aukko selässä, kuin mitä sinulla on. Minua kuitenkin mietityttää, että pysyykö mekko hyvin “kohdillaan” vai joutuuko sitä nykimään aina alaspäin esim. edestä?

 2. Känner igen sovställningen. Kisse måste få sin rättmätiga plats i sängen, och då får man anpassa sig. Haha.
  Kram på dig,
  Maria

 3. Hej
  Vill bara göra dig uppmärksam på att du inte ska vara allt för närgången en katt då du är gravid. Katter kan ha en mycket farlig bakterie som kan smitta på fostret… mycket ovanligt men så sa de åt mig då jag var gravid

  Ha en härlig tid och lycka till:)

  1. Tack skall du ha! Ja, kattsandlådan skall man inte gärna gå o rota i som gravid:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *