Love this post:Love this 29

I samarbete med JC.

Håller ni i er? Ja?

Då kör vi!

När har ni sist haft på er ett par Levi’s 501:or? Mmm, visst, man får fundera en god stund. Gissa hur legendariskt det kändes att dra på sig ett par 501:or idag! Härliga Annika vid JC kom emot mig med ett brett leende och visade upp jeansen, som är väl en av världens mest kända jeansmodell i tiderna(?) och jag var genast på! Åh, vad det tar en tillbaka i tiden! Och får en också att fundera på olika slags byxmode man burit.

Jag fick sån underbar feedback vid butiken! Om inlägget jag gjorde då sist, det visade sig vara många som sen kom in och handlade jeansen jag hade tyckt om (och jaa, grattis, ni gjorde ett bra köp! Själv har jag haft mina på i sex dagar av åtta och både åkt många timmar tåg och flyg och bara känt mig bekväm.)

Men ja, feedback är alltid roligt och har jag hjälpt någon att hitta snabbt och lätt i jeansjungeln så är jag gladast!

För jag tänker som så… Många av mina läsare är i samma situation som jag; vi har bara inte tid att pröva femton par jeans och svettas i en provhytt! Och man blir bara mer och mer stressad! Till sist känns inget bra! Så nu har jag fixat problemet, prövat mig fram till de bästa modellerna! Här skall ni igen få ett inlägg med massa bilder på (min rumpa, ogenerat, man måste ju se rumpan i jeansen;) några av favoritjeansen idag! Hoppas, hoppas, jag hjälper någon hitta enkelt och rätt. För ett par jeans, de är ju en vän i många många år. Varsågoda!

Dethär var så apsnyggt att jag inte vet på vilket ben jag skall stå! Tighta stretchiga, sköööna Levi’s, mörkblå och så skjortan till! Det vinröda linnet har de vändagserbjudande på;) 

Yaaasssss…

Dessa jackor kommer STORT i vår! Jeans med bootcut (jaaa, kommer ni ihåg bootcut? Tycker man får sååå snygga ben i denna modell!) från märket Lee.

Dom här var sköna vid midjan och stretchiga. Tror jag till och med hade vågat mig på en storlek mindre (men på bild ser de bra ut).

Grå tröja och vit skjorta från Crocker.

Bootcut från Levi’s, skitsnygga dessa också! Och så en ljuvlig stickad polo och bikerjackan to die for! Jag kommer drömma om denna läderjacka resten av veckan…

Önskar er en underbar kväll! <3

You may also like...

5 Comments

  1. Vilket märke är det på skinnjackan? Med vänlig hälsning Lotta

    1. Hejsan! Den är Rock’n’blue 🙂

  2. Hej! Tack för svaret. Jag hittar den inte någon stans. Vet du vad stylen heter? Kan jag riga till din JC butik? Pratar dom svenska? Med vänlig hälsning Lotta

    1. Jo, de pratar svenska!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *