Som en smällkaramell

Love this post:Love this 0

Underbara Käthe skrev i sin blogg att hon beställt hem denna kofta från Miss Greta (bilden är lånad från Käthes blogg). Den är ju söt som en smällkaramell! Jag blev också sugen på denna, kanske en tidig julklapp till mig själv *Fniss!*.

Image1

Käthe har en härlig blogg, mycket inspirerande och lite av varje. Hon skrev ett så fint inlägg om Odd Molly bloggarna för en tid sedan, om att det finns “…en hel del Odd Molly-bloggare som en färg- och detaljrik parallellvärld till alla chica modebloggare i svart med nitar och trasiga strumpbyxor med likartade kroppstyper.” Hon skriver också om vår fina sammanhållning.  Läs hela inlägget här!

Katinka höll med om sammanhållningen och den goda stämningen som råder mellan oss. Jag håller med, här finns inget som heter avundsjuka och sura miner. Här njuter vi till fullo, är glada, inspirerar varandra och lyfter upp varandra. Som Katinka säger: “Här hör jag verkligen hemma och jag hoppas ni som kikar in här känner samma sak. Det är inspiration, diskussion, tips, råd och hjälp och vår härliga kärlek till kläder som lyser upp vår tillvaro och för oss samman. Här vill jag vara. Här mår jag bra. En oas i min stressiga tillvaro där man kan prata kläder med likasinnade och ha roligt tillsammans. Utan trist stämning och helt i vänskapens tecken.” (Läs inlägget här!)

Odd Molly-holic riktade sina fina ord till alla underbara Odd Molly systrar i början av november när hon skrev om hur skönt det är att prata Odd Molly och mode med likasinnade, men framförallt det att hon hittade ett “gäng vackra (till både kropp och själ) tjejer… När jag började med bloggen välkomnades jag med en stor öppen famn av alla dessa underbara Odd Molly bloggerskor. Detta är riktat till er kära Odd Molly systrar!!” Läs hela det rara inlägget här, tack vännen för de vackra orden! Var med och tävla om ett otroligt vackert smycke på Odd Molly-holics blogg!

Väntar sååå på nästa Odd Molly träff!

Linkar: Käthe, Miss Greta, Imagination is real, Odd Molly-holic. Historiens första Odd Molly träff.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *