Love this post:Love this 0

Denna outfit skulle jag vilja ha i julklapp. Flanell klänningen Check me dressless i gray är både söt och flirtig, koftan Alpaca mix long cardigan i färgen royal has stolen my heart. Jag blev förvånad över hur bra jag passar i färgen royal, jag har ett kärleksförhållande med min scarf scarf i royal, som ni säkert märkt. Så roligt att matcha med smycken och läppstift/läppglans med den pigga färgen! Vilka Odd Molly färger är era favoriter, mina är nog royal och powder.

You may also like...

0 Comments

 1. Den passar dig utmärkt och är superfin! Klämde på de där i helgen, inte för min egen skull utan mer för att beundra. Hoppas du får både klänningen och koftan i julklapp!

 2. DU ÄR SÅÅÅÅÅÅ FIN I DENNA KLÄNNING! Tycker fortfarande Sköna Clara kan sponsra med några Odd Mollysar ;D Den här klänningen är som gjord för dig! STOR KRAM!!

 3. Mina OM favvisfärger är nog ROYAL, RED och CHALK! Har framförallt snöat in på RED den sista tiden ;D nu när det är jul snart….
  <3 & Kram

 4. Jag måste nog hålla med dig om att powder är min favoritfärg, gillar royal också och cherry är superfin också så det är nog de tre tror jag!
  Vad fin klänningen är!! Ingen jag lagt märke till innan men den är ju hur fin som helst och bra längd ser det ut som och inte en sån där halvkort variant som man känner sig tvingad att ha något under. Blev riktigt förtjust jag också!! Har inte sett den till försäljning någonstans faktiskt…
  Du är jättefin i färgerna!!
  Kram Ina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *