Love this post:Love this 23

Trevlig söndag på er, snälla läsare!

Idag är kontoret öppet och jag står här och ser glad ut. Har planerat ett fotoprojekt för imorgon (smygstartade dock redan idag:) och så väntar jag nästan lite otåligt på att Pappa Kaptenen är färdig med kunderna. Han har nämligen lovat komma och skida med mig. Köpte skidskor (begagnade och skidorna lånar jag av en släkting, lite mer ekologiskt så) i veckan och är mycket förväntansfull hur min första skidtur på… 15, 17 år kommer att vara. På något konstigt vis var det aldrig roligt att skida när man var tvungen i lågstadiet och högstadiet. Men nu hoppas jag att det blir en annan visa.

Och det måste det ju bli om jag gör det frivilligt. Vasaloppet näst!

Fick för ett par år sedan en fråga om vilket är mitt favoritplagg från märket Odd Molly. Efter att noga gått igenom alla plagg jag äger (och försäkrat plaggen om att jag nog, ändå, älskar dem alla lika mycket) kom jag fram till att min ScarfScarf nog är bäst. För när den inhandlades hände något. Alla mina Odd Molly plagg fick ett nytt liv och blev i en symbios med varandra. Så tänker jag. Det är något med färgen Royal.

Årets första Odd Molly satsning är denna underbara, underbara Sinsuality Smock Blouse, från vårens kollektion. Finns i många härliga färger (man vill ju ha alla!). Valde den dock i Red Wine, för att den skulle dansa så fint ihop med min skarf. Och visst gör de det? Dansar fint ihop, alltså.

Och matchar jag ännu hela faderullan med mina Minna Parikka klackar i samma färg, ja, ni förstår väl att det är genomtänkt.

Skinnjackan, som jag använder som kavaj i vinter. Finns nu på rea hos TinTin Styleshoppi, shoppi (tyvärr är just denna modell slut, men det finns två andra modeller som är nästan lika!)!! Skarfen och blusen är från Odd Molly,  jeansen är Cirkle of Trust/Modesto (obs, gå ner åtminstone två storlekar), halsband Icon/Creative Lounge, armband Efva Attling och Ps Call me/Elsa Leonie, skor Ugg.

You may also like...

14 Comments

 1. God fortsättning, fina du! <3 Underbart vackert, som vanligt. 🙂

  All kärlek!
  Kram

 2. Jag tänkte lite lika när jag köpte mina skidor nu i mellandagarna. Tidigare var det tråkigt och nästan jobbigt att skida, nu skall jag ändra på det och göra det till en motionsform jag tycker om. 🙂 Har dessvärre inte kommit mig ut i spåret än.

 3. Beautiful! Ha en god skitur:) Jeg også hatet å gå på ski når jeg var liten og tvunget til å bli med. I voksen alder har jeg prøvd meg igjen (nordmenn er jo født med ski på beina, tross alt!) og det føltes litt bedre når det var frivillig. Men bare litt. Ski er nok ikke for alle..
  klem

 4. God Fortsättning fina du!
  Hoppas att skidturen blir kul, det brukar sitta i benen och armarna. Men huvudet kan kännas helt tomt. 🙂
  kramar

 5. Vilka fina färger!!! Så otroligt vackert! Jag tycker att OddMolly-stilen inte passar till mig, men den där blusen skulle jag vilja få och just i den där fina färgen!
  Jag tyckte inte alls om att skida som barn och ungdom. Tack vare min man har jag blivit väldigt ivrig. Den här säsongen blir mitt livs bästa skidsäsöng för jag har redan skidat 10 gånger fast det är förts trettondedagen!

 6. Superfin färg på blusen, verkligen din färg. Apropå skidningen så är det ju en supersport för hela kroppen och säkert jätteskönt bara man kommer igång.

 7. Vad har du för st på brallorna?
  Snyggt klädd
  Eva

 8. Ja du matchar sjalen väldigt fint! Färgen lyser verkligen upp och dansar bra ihop med din hudton och hårfärg. 🙂 Vackert!

 9. Förstår att det är favoriterna av Mollysarna, ursnygg kombo o sagolikt vacker är du. Ha en härlig tur i skidspåret. Kramisar Tina

 10. Underbar outfit!! Såå fint med lite färg!! 🙂

 11. Den där blusen hade jag missat bland Odd Mollys produktbilder. När jag klickade på länken förstår jag varför, för där är den inget speciellt i mina ögon. Men när jag såg den på dig blev jag verkligen lockad. Du tar fantastiskt fina bilder och sätter ihop så snygga outfits. Härlig inspiration!

  Kram Lotta

 12. Ljuvlig blus och färg till dig.
  God fortsättning.

 13. Jättefin färg på dig och lycka till med skidorna!

 14. Hej! Undrar oxå vad det är för storl. på byxorna, tycker det är så svårt med sorlekarna när man beställer på nätet.
  MVH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *