Odd Molly Sinsuality Smock Blouse

Love this post:Love this 23

Trevlig söndag på er, snälla läsare!

Idag är kontoret öppet och jag står här och ser glad ut. Har planerat ett fotoprojekt för imorgon (smygstartade dock redan idag:) och så väntar jag nästan lite otåligt på att Pappa Kaptenen är färdig med kunderna. Han har nämligen lovat komma och skida med mig. Köpte skidskor (begagnade och skidorna lånar jag av en släkting, lite mer ekologiskt så) i veckan och är mycket förväntansfull hur min första skidtur på… 15, 17 år kommer att vara. På något konstigt vis var det aldrig roligt att skida när man var tvungen i lågstadiet och högstadiet. Men nu hoppas jag att det blir en annan visa.

Och det måste det ju bli om jag gör det frivilligt. Vasaloppet näst!

Fick för ett par år sedan en fråga om vilket är mitt favoritplagg från märket Odd Molly. Efter att noga gått igenom alla plagg jag äger (och försäkrat plaggen om att jag nog, ändå, älskar dem alla lika mycket) kom jag fram till att min ScarfScarf nog är bäst. För när den inhandlades hände något. Alla mina Odd Molly plagg fick ett nytt liv och blev i en symbios med varandra. Så tänker jag. Det är något med färgen Royal.

Årets första Odd Molly satsning är denna underbara, underbara Sinsuality Smock Blouse, från vårens kollektion. Finns i många härliga färger (man vill ju ha alla!). Valde den dock i Red Wine, för att den skulle dansa så fint ihop med min skarf. Och visst gör de det? Dansar fint ihop, alltså.

Och matchar jag ännu hela faderullan med mina Minna Parikka klackar i samma färg, ja, ni förstår väl att det är genomtänkt.

Skinnjackan, som jag använder som kavaj i vinter. Finns nu på rea hos TinTin Styleshoppi, shoppi (tyvärr är just denna modell slut, men det finns två andra modeller som är nästan lika!)!! Skarfen och blusen är från Odd Molly,  jeansen är Cirkle of Trust/Modesto (obs, gå ner åtminstone två storlekar), halsband Icon/Creative Lounge, armband Efva Attling och Ps Call me/Elsa Leonie, skor Ugg.

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *