Jobbar från soffan idag

Love this post:Love this 11

malenami-0378

Hej vänner!

Idag jobbar jag från soffan, är lite förkyld. Jag går igenom resebilderna och bilderna från Odd Mollys showroom, som jag snart kommer att lägga upp på bloggen. Denna vecka blir det mycket blogg-jobb. Mest jobb framför datorn, denna gång. Nu skall jag lägga upp alla de inlägg som suttit och väntat. Så det blir mycket att läsa, för er!;)

Hoppas ni hade en fin Alla Hjärtans Dag igår! På tal om kärlek så bad svenska YLE mig att länka till en enkät som de gärna vill att ni, mina läsare, går och svarar på. De håller på att kartlägga kartlägga finlandssvenskarnas kärleksrelationer. Det är ett stort projekt och det har redan kommit in ett par tusen svar på enkäten. Länken hittar ni här!

malenami-0384

De nya skorna från Sam Edelman. Kuddarna i soffan är från Odd Molly och Nyblom Kollén (kolla in deras instagram, så mycket fint vårnytt!)

malenami-0388

Nya jeans från Sköna Clara rean. De är 7 for all mankind och såå sköna. (som jeans skall vara)

malenami-0390

Och favoritblusen från Odd Molly. Denna blus kommer också i vårens kollektion. Och skall ni bara handla ett plagg från Odd Molly så är detta mitt tips på plagg att satsa på. Verkligen en vän i garderoben.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *