Love this post:Love this 40

odd-molly-9806

Jag sitter på soffan och småfnissar för mig själv. Mitt inlägg skulle nog handla om något helt annat. Men så öppnade jag mailen, innan jag började skriva, och blev så överraskad och glad att jag inte vet vart jag skall ta vägen.

På föreläsningen i fredags berättade jag om hur min blogg genom åren lärt mig att nästan allt är möjligt. Klart mina föräldrar sagt det till mig, redan då jag jag väldigt ung, att man skall jobba för sina drömmar. Och att allt är möjligt. Men jag tycker att sådär riktigt konkret och mätbart, har jag lärt mig det via bloggen. Hur bloggen många gånger är min plattform för drömmar. Det är fantastiskt att sedan se hur drömmarna kommer till liv. Då jag föreläste berättade jag också om hur roligt det är varje morgon att öppna mailen – man vet aldrig vilka äventyr och roliga samarbeten som väntar! Som nu. Jag skall svara dem, som skrivit mig, att jag absolut är intresserad och genast bestämma ett möte med dem!

odd-molly-9802

Annars då? Hur har veckan gått hittills? Jag håller på med en ta-hand-om-mig-själv-vecka. Fast det är ju inte egentligen en vecka det kommer att vara frågan om, utan mer forever. Nu är det slut med att mata smärtkroppen. Ni vet. Den som hjälper en förstå att man inte alls skall ta tid för sig själv, som inte tycker att man behöver må bra och som drar ner på ens självförtroende. Vi är inte kompisar längre, smärtkroppen och jag. Så, morjens!

Nu är det dags att städa både kroppen och knoppen! Låta sig själv må bra. Ja, visst kan det vara lite svårt ibland. Då man länge vaggas i den trygga famnen av självömkan och rädsla. Och novembermörkret.

Jag har gjort upp en lista åt mig själv hur jag skall komma igång, vad JAG tycker skulle vara ROLIGT och UPPSKATTA.

Näringsrik och god mat. Vill vara pigg och jag vet att tarmarna är den “andra hjärnan”, om de mår bra så mår hela jag bra. Jag har talat med en expert i början av veckan och gör nu en matdagbok. Boka skönhetsbehanding för mitt trötta fejs! Och frissa! I helgen skall jag på bio (ni som följt mig länge vet att jag älskar att se filmer på bio och var nästan varje vecka och tittade på film, förr i tiden). Vad annat? Måste fixa ryggen, den har bråkat så länge nu, att jag inte ens minns hur det var innan smärtan. Check – var till massören igår och skall igen nästa vecka! Som att gå och prata med någon? Check! Satt vid psykiatriska idag. Sköööönt och sitta där och spy en timme! Hur viktigt är det inte att ha någon professionell att tala med. Läsa en bok av Oprah jag länge haft på mitt bord, men inte ens öppnat den på grund av tidsbrist. Hah, tidsbrist! Jag skall lära mig planera om, så jag har tid att läsa. Städa mitt klädskåp, bara för att jag vill. Och så har jag denna vecka börjat  med något som heter Hypoxi. Men det är ett bloggsamarbete, så det kommer i ett annat inlägg. Men grejen är den att jag inte sovit så här bra på jätte länge. Och ämnesomsättningen sprätte till ordentligt. Så någon positiv inverkan har den ju (inte kollat om maskinen trollat bort mina celluliter, då det är ointressant för mig:).

odd-molly-9808 odd-molly-9820

Alltså jag HAR något under också:) hahah! Det var meningen att fotografera Calvin Kleins underkläder ute i snön, för att jag är en badass. Men så blev dessa bilder bäst. Där underkläderna inte syns. Haha. Grannarna skakar på huvudet åt Finskan som alltid springer runt i snön halvnaken.

Kofta Odd Molly, benvämare likaså. Emu:s och Calvin Klein underkläderna från Sköna Clara.

You may also like...

4 Comments

  1. vilket fantastiskt inlägg – tack! Du är en otrolig person. Sådan karisma. Trots att allt inte är bra i ditt liv (heller) så kan du lyfta fram det på ett sådant otroligt sätt. Du är en förebild för alla oss som kämpar i vardagen. Hjälper oss att hitta kraften. Och sen, vilka Fina bilder på “finskan” igen. Tro på det där med tarmen, kroppen och smärtan. Det finns otaliga apekter på smärta och det är tacksamt för då finns det också mycket man kan prova.På den punkten skulle jag ha mycket att ge dej. Misstänker jag starkt. Sköt om dej. Du är allt du har.

    1. Tack för din kommentar!:) vad glaaaad jag blir att du uppskattade det jag skrev! Kram på dig!!

  2. Härlig läsning! Jag vet/ visste att Du har /hade drömmar och Nu är Du i drömmen, den riktiga! Varma!

    1. Tack snälla Anita! Tycker så mycket om dig!❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *