Historiens första Odd Molly-träff

Love this post:Love this 0

Åh, vilken dag! Fantastiskt! Härliga tjejer med de största hjärtan har jag fått tillbringa dagen med. Här kommer de första bilderna, enjoy!

Bubblande drycka och en goodie bag väntade på oss vid Odd Molly butiken. När jag kom in med alla Odd-systrar möttes jag av en trevlig tjej som ropade ut mitt namn, hon kommer från min hemstad och är också stamkund vid Sköna Clara. Världen är liten.

De trevliga butiksbiträden kom ihåg mig och familjen, när vi besökte Odd Molly i början av sommaren. Den mest regniga dag kom vi intrampande i Musto seglingsjackor och vått hår.

Tjusiga Katinka med kameran i högsta hugg.

Ah, den jackan…

Denna tunika var väldigt populär denna dag. Min Molly hade den på sig och så var elden lös, så att säga.. Jag och söta Emmathilda prövade tunikorna och jag kan tala om att ingen behövde övertala oss att köpa dem.. Så fina är de! Är verkligen nöjd med mitt köp.

Det enda jag på riktigt skulle köpa var bara en Lip Balm.. Men jag glömde! Så till min stora överraskning hade jag vunnit i tävlingen på Odd Molly-holics sida ett Lip Balm. Gissa om jag blev glad! Jippii!

Bambi och Molly Dolly Ina vid restaurangen Vapiano. Jag läste om att Hollywoods glammigaste beställer Panda lakrits från Finland och tyckte att vi inte kunde vara sämre än de! Så därför hade jag en stor påse lakrits till var och en av Odd-systrarna att knapra på. *Fniss!*

Ett glas vin vid hotellbaren före vi for på middag. Strålande Bina i den vackra silkes tunikan jag har i chalk.

Vi väckte nog mycket uppmärksamhet den dagen och kvällen. På Binas sida kan ni läsa om kommentarerna vi fick!

Kolla vilket tjusigt gäng Odd Molly systrar! I väntan på nästa träff!

EmmathildaMollydollyInaMollyholicKatinkaPinglaA-KLillmillanMinMolly, NewYorker, MollieMollyflickan, Natascha, SaraMiaBambi och Bina.

Hälsningar till alla er därute ! Odd molly-holic ,välkommen hem!

Ni är i mina tankar, ni därhemma…

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *