You may also like...

0 Comments

 1. Hej,

  du har helt super härlig klädsmak…man blir så inspirerad varje gång man besöker din blogg. Ifall du har “gamla” kläder du vill bli av med, så är här en som sku vara intresserad att köpa dem. (Har försökt kolla på nätet efter “begagnade” Odd Molly kläder men det finns inte mycket)…

 2. Hejsan!
  Din blogg ger en sån energi och inspiration! Kollar den flera gånger om dan. Du har en så vacker utstrålning och härlig klädstil. Är man nere är det bara att ta en titt på din sida så är humöret upp igen! Tack för att du finns!

 3. You’re so pretty, oh, so pretty…!=) Puss!

 4. Hej
  Du har så otrolig vacker klädsmak och jag blir så inspirerat at titta på din sida.
  Herligt… 🙂

 5. Vilka underbara foto!! Du är verkligen en toppenfigur utåt för OM.. så många olika stilar som du lyckas få till och du ser lika fin ut i alla! Tack för en superblogg!
  kram

 6. Monica Ahlgren

  Tror aldrig jag sett OM presenteras vackrare än via dina bilder. Hoppas de ger dig den uppskattning du förtjänar, så mycket gratisreklam för dem. Och inspiration för dina läsare.

 7. Åh gud vad underbara bilder! Jag letar såå efter klänningen på bild 37, den rosa/persikofärgade med masssaaa volanger! Hade varit guld värt om du vet vad den heter, nummer osv! Tack på förhand!

  1. Hej Lisa! Här finns mer bilder på the Gräddbakelsen och den heter #34C Undress C. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *