Love this post:Love this 23

Klänningen är bloggsamarbete med Odd Molly.

Ja. Här sitter jag och tittar förälskat på citrusfrukter. I klänning. En smoothie har jag också gjort. Och brun utan sol-kräm på benen, som ni ser. Inga konstigheter. Bara en vanlig söndag, eller hur?

Vad gör ni?

 morning-3185 Då på senhösten kokade jag linguine (Leon frågar inte efter spagetti, vi har lärt honom säga “linguine” och att han vill ha “ricotta” osv, haha!) och skulle värma stekpannan, för och göra sås – knäppte det till och det mesta blev mörkt i huset. Först trodde vi proppen hade gått, vilket den nog hade gjort, men också spishällen hade totalt pajat. Så vi levde ganska länge utan spishäll. Och gjorde maten därefter. Innan köksrenoveringen. Vi gillar ju ägg till morgonmål och Mattias fann ett gott recept på nätet. Ett par ägg, lite persilja, kanske någon ostbit och körsbärstomater. Salt, peppar. Ja, egentligen kunde man väl göra precis efter tycke och smak, och sen bara in med härligheten i ugnen! Ut kommer en fluffig omelett (typ?!), som vi alla, stora som små gillar! (Leon gillade också versionen som pannkaka).

morning-3187

Som ni ser är allt inte ännu klart. Men snart! Den schhhnygga gröna väggen skall kaklas och fönstret skall bli vitt. Älskar instagram by the way! Lade upp en bild på köket för ett par veckor sedan och funderade på kaklet – och de proffsigaste inredningsbloggarna och stylisterna svarar i kommentarer under med tips. Alltså. Det är makalöst fint! (som att det gärna skall vara matt, vitt kakel ovanför teglet. Eftersom vi har stora fönster mittemot den väggen, så hellre matt, annars blir det väldigt blankt. Och mörk fogmassa, antraciiiitgrå tror jag det var en av mina favvo-instagrammare har hos sig;)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *