Besökte Odd Mollys showroom part 1

Love this post:Love this 16

odd-molly-0793

Polo från Soft Goat, checka in deras nya kollektion, den är to die for! Jeans 7 for all mankind.

Innan jag åkte på solsemester tog jag en tur ner till Helsingfors, för att hälsa på vid Odd Mollys och Lexingtons showroom. Jag ville titta, känna och pröva våren och sommaren 2016 kollektioner och höst-, vinter 2016 kollektioner. Kan tala om att jag inte blev besviken.

odd-molly-0837

Då vill jag också presentera er för en av mina bloggkollegor, Ella. Ella har jag haft ett öga på sedan hon började blogga. Jag hade en känsla av att denna tjejen tycker jag om. Vi har ju ganska lika smak, som Finlandssvenska bloggare påstod förra sommaren;) Och jag har varit väldigt nyfiken på henne. Ella skrev mig ett mail i augusti, och frågade om jag ville ge henne lite coaching, vara en mentor för henne. Hon skrev också att hon läst min blogg länge och med de smickrande orden “Visste du förresten att man kan trycka på “older posts” 829 gånger för att komma till ditt första inlägg!?” hade hon hittat en plats i mitt hjärta. Jag förstod att hon hade mer koll, kunde analysera bloggandet på ett mer djupt sätt en det alldagliga och att jag gärna ville diskutera mer med henne. Så när jag började boka showroom-dagar frågade jag självklart Ella om hon ville åka med. Och det ville hon. Ni kan inte ana hur roligt det var för mig att ha en hel dag med denna bedårande och roliga tjej! Och för mig att dyka in i minnesbanken och delge av mina erfarenheter.

Och jag sa hela tiden: Du kan fråga mig VAD SOM HELST! Och så babblade jag på om allt jag vet och kan om bloggandet – på den korta tid vi hade.

Här kan ni läsa ett av inläggen Ella skrev om dagen.

odd-molly-0808

Vid showroomet träffade vi Odd Molly-Tina och hon bjöd på lunch och goda bakelser. Vi pratade Odd Molly mest. Tina berättade om vårens kollektion, hur den är en hyllning till tjejen Molly. Och det kan man verkligen se. Venice Beach och skatertjejen.

odd-molly-0796

odd-molly-0819

Sedan lade jag vantarna på mina favoriter och började pröva! Alltså denna kombo, kan inte annat än älska!!;)

odd-molly-0811

Söt blus.

odd-molly-0826

Färggrann skarf.

odd-molly-0807Denna snygging följde med mig till Afrika.

odd-molly-0850

Dessa gummistövlar ♡

odd-molly-0853

Och den här då! (haha, liiite blek om benen… Tur har jag fixat det nu;)

odd-molly-0861

Ella testade bland annat Rescue Jumpsuit, som också finns i grönt.

odd-molly-0898

Och så lade Ella upp en hel hög med favoritkoftor i famnen, och sken som en sol:) Härlig är hon! Ni skall få läsa mer om Ella och vad vi talade om senare.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *