Love this post:Love this 14

Jag var och hälsade på vid Sköna Clara, tog en chokokaffe och köpte ett nytt By Malene Birger mobilskal (ett exakt samma som jag redan har, men eftersom telefonen åkt i golvet mer än en gång har skalet lidit och därför behövde jag nytt). Ni kan förstå lyckan då jag kommer in och träffar märket Hunkydorys nya agenter. Snacka om att vara på rätt plats rätt tid.

Så där satt jag i en fåtölj och smuttade på mitt chokokaffe och blev presenterad för höstens kläder – dropp ett. Där fanns mycket fint och speciellt en klänning jag nog skall sätta vantarna på.

Tam- tam- taaaaaa…. Vad tror ni..? Trumpetbyxor?

Jag köpte dem häromdagen från H&M, då jag egentligen skulle ha boyfriendjeans, men inte hittade några bra. Drog på mig dessa med utsvängda ben och kände mig som 14 år igen. Ni minns? Och skor med skyhöga gummisulor. Omg.

Hemma hos mamma och pappa.

Tröjan är Hunkydory, en favorit, den är lite öppen i ryggen och ärmarna superlånga. Skarfen är från By Pias Design. Skinnjackan en gammal från TinTin Style. Toppen under från All Saints. Trumpetbyxorna från H&M. Väskan Mulberry och skorna Ugg.

You may also like...

3 Comments

  1. Älskar jeansen! Har dom i svart och ska även ha dom blå tänkte jag. Supersnyggt och så smickrande för figuren 🙂
    Var hittar man Hunkydory tröjan?
    Ha en underbar dag!

  2. Hej din malenami.com adress fungerar inte. Som tur kom jag in via malenami.bellablogit.fi
    Tänkte bara så att du vet 😉

  3. Oj du har nog så fina kläder! Tänk om man fick din garderob, skulle ta rubbet <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *