Love this post:Love this 18

I och med bloggandet får jag träffa fantastiska personligheter jag kanske inte annars stött på. Donna är en av dem. Henne träffade jag för första gången då jag gick som blogg-modell för By Pias Design och Donna också var med. Men hon är ju en riktig modell. Och vilken kvinna sen! Väldigt, väldigt vacker, smart och så himmelens rolig. Sådär sprudlande levnadsglad, ni vet! Nåja, jag träffade henne i höst i Helsingfors och hon var fabulös som vanligt och berättade att hon öppnat en butik och webshop – Over the moon by Donna. Jag var ju inte sen med att kolla in utbudet och det skall ni också göra, hon bjuder på lite annat, som inte finns hos alla andra…

donna-7560

Hittade en alldeles förtjusande blazer i collegematerial med vackra paljetter på ärmarna. Just en sån jag behövde, kände jag genast! Donna var snäll och bjöd mig på blazern från märket Nü, tuuusen tack!

donna-7529

Alltså, halllååå…! Var är snön, kan man undra? Jag skulle ju åka skidor i vinter!

Under blazern har jag en silkestopp från By Malene Birger, byxor Rabens Saloner, stövlar Rag & Bone, smycke (skall ni få se snart, min finaste julklapp) från Efva Attling och kamera Olympus och min fina iPad (älskar den!).

donna-7533

You may also like...

1 Comment

  1. Oh lala så snygg den var! Ska nog kolla in webbshoppen . Gillar plagg med det lilla extra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *