Love this post:Love this 13

hunkydory-3166

Hittade en gammal bild som fallit mellan stolarna och inte hunnit med denna höst. Saken är den att det ser exakt likadant ut idag. Minus löven på träden. Grönt gräs, vått väder och en massa bråte på vår gård. Samma kläder och samma frisyr. Men imorgon så.. då börjar det sjunka till minusgrader. Och minusgrader betyder, iallafall enligt mina uträkningar, att det blir ljusare. Kanske till och med snö. Och sol. Jag kunde inte vara lyckligare. Batterierna till kamerorna är laddade. Åh, så jag skall fotografera! Ni andra bloggare vet vad jag talar om, haha! Denna mörka tid då man bara har en liten, liten lucka per dag att fotografera någorlunda ljusare bilder till bloggen. Den lilla luckan då man oftast jobbar eller håller på med annat. Man borde kanske ha lärt sig, eftersom man redan bloggat i flera år, att ha en maffig bildbank färdig att ta bilder ifrån då mörkret kommer. Men nu så. SOM jag skall fotografera! Ojojoj *gnuggar händerna*

Jacka Hunkydory, tröja Lexington, mama-jeans H&M, stövlar Ugg.

Jag har fått en del frågor på sistone, här kommer några svar! Så skall ni också få svaren om graviditeten snart.

Jag söker en snygg axelremsväska i läder och mina ögon fastnade på din väska på bilden i detta inlägg. Vad är det för en väska och, kan du kanske tipsa om märken och/eller shopar som har snygga äkta läderväskor (helst under 200 euro)? Tacksam för svar

Svar: Väskan är en Mulberry Roxanne. Modellen görs inte mer och min är flera år gammal. Axelremmen fanns inte att köpa då vid Mulberry så jag lånade från min Botker väska. Mitt tips är att titta runt på Huuto.net t.ex. Där kan man hitta snygga, klassiska och hållbara märkesväskor till bra pris. Sist en läsare frågade mig om väsktips och jag tipsade om Huuto.net, gick jag själv in på sidan och hittade väskan jag velat ha lääänge! (och haft undansatta pengar för) Det var en herrmodell av Mulberry och svart (har inga svarta stora väskor). Dock lönar det sig att först fundera ut hurudan modell du har behov av. Jag t.ex behöver en stor en. För dator, kamera och (snart) blöjor. Och något jag kan ha i flera år. Jag köper aldrig en väska bara för en säsong utan tänker alltid tio år frammåt, åtminstone.

Täällä käymässä pitkästä aikaa:) Ihania kuvia. Kiva kun lapsien määrä kuvissa on lisääntynyt:) Ja olet kaunis (raskaanakin) 🙂 Hyvää loppuodotusta. Koska sinulla on la?

Svar: Tack snälla! Vad roligt att du uppskattat bilder på barnen! Tar mycket bilder i vår vardag men de kommer inte alltid upp på bloggen. Laskettu aika on aprillipäivänä, 1.4.2014/Mitt BF är den 1.4.2014.

Hei,
Minkä kokoinen on tuo ihana onepiece neule?

Svar: Storlek M / Koko M.

Våååår, jaaa!! Har ju glömt bort att den är på väg i all jul- och nyårshets.
Skulle du kunna göra ett inlägg på dina planer för 2014? Skulle vara så roligt att höra!

Svar: Ja, det skulle jag kunna göra! Det häftiga är att jag lever det bästa året i hela mitt liv och har det bästa ännu framför mig. Brukar ibland få frågan: Men, blir det inte tungt med renovering och allt…? Nej, hela mitt liv har jag väntat på denna stund. Att renovera huset och vänta barn och skapa familj. Min högsta önskan. Jag är äntligen här. Och njuter av varje sekund.

Hej fina du. Jag tänkte att jag ska passa på nu i reatider att byta min garderob. Kan du snälla berätta vad för basplagg jag ska satsa på. Innan tyckte jag alla gråa o vita skalor var urtråkigt men jag börjar mer och mer förstå att dessa håller i längden. Ett par please-jeans är beställt samt en grå mysig kofta från lexington 🙂 men vad behövs mer? Kram till dig 🙂

Svar: Låter som du har en mycket, mycket bra början! Tycker det är viktigt att ha en bra grund, en fungerande basgarderob. För mig betyder det t-shirts både med korta och långa ärmar, toppar (tycker om från Filippa K och Cubus t.ex.). I vitt och grått. Så ett par snygga sittande och bekväma jeans. Här är det ingen skillnad om du kör boyfriend, grenhäng eller slimmade, eller vilken modell du gillar. Ta det som passar din kropp och det som känns bra för dig. Alla modeller ser ändå tuffa ut med kängor, stövlar, högklackat, Converse eller ballerinas. Så tycker jag att det är viktigt att ha en vit skjorta, antingen oversize eller en åtsittande. Och så, något att satsa en extra slant på: en kavaj. Själv älskar jag mest Hunkydorys kavajer, och är glad att jag köpte dem (även om de kostar skjortan, get it? Haha!). Men snyggt sittande kavajer finns också vid H&M t.ex.. Viktigt att kavajen sitter bra på ryggen och att den inte spänner, att du kan röra dig fritt. Och att du kan ha knapparna öppna eller stängda. Har man en bra bas kan man lätt trolla till det med snygga skarfar som t.ex denna från By Malene Birger (den finns i rödrandigt också, om du vill ha mer färg).

Är det stort ert hus? 🙂

Svar: Det har varit ett parhus nångång i tiden. Tror det är runt 200 m2, två våningar (och plus källare under hela huset).

You may also like...

2 Comments

  1. Ja, usch det här mörkret. Jag tackar ja till några minusgrader och snö. 🙂

  2. Tusen tack för svar. Väldigt tacksam att du tar dig tid för oss som behöver lite hjälp i “kläd-djungeln” 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *