Nya brallor, nytt jobb och bloggkrångel

Love this post:Love this 23

malena-bjorndahl-2367

Jag har haft en extra spännande dag idag! Jag har nämligen börjat jobba igen! Ett par gånger i veckan hittar man mig på Cosmetiques kontor, där jag sitter med ett härligt gäng. Mer om det skall ni få höra senare! Men oj, vad det tog i hjärtat på morgonen – tanken på att Leon redan är nio månader och jag skall tillbaka till arbetslivet, vart har denna tid tagit vägen?! Hur var det för er när ni började jobba igen?

 Och så bloggkrångel.. Alltså gaaaah! För någon vecka sedan så var det enda man såg då man kom in på bloggen en röd varningsruta. Det är nu fixat, ingen fara där, som tur. Har nästan i en vecka suttit och krånglat, försökt göra ett “What I wore that Day in 2014”-inlägg (som brukar vara så uppskattat), men det liksom GÅR inte att få in gallerin till inlägget. Och så har jag laddat upp bilder, massor av bilder en efter en. Men det går inte. Något fattas väl i uppdateringen? Har ingen aning?! Nåja, hoppas jag får hjälp nu denna vecka så det fixas.

malena-bjorndahl-2368

Kukkuuu..! Leon leker kurragömma. Även om han inte alltid syns på bilderna, så är han nog alltid med på ett hörn.

malena-bjorndahl-2377

Och så de nya brallorna. Ser ut som skinbrallor, typ chinos skinnbrallor. I like. De kommer från Circle of Trust och hos Style Icon hittar man köpställena.

malena-bjorndahl-2381

Och skorna är Michael Kors från Sköna Clara. (Leon är bakom mig och söker ett nytt gömställe)

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *