Love this post:Love this 23

malena-bjorndahl-2367

Jag har haft en extra spännande dag idag! Jag har nämligen börjat jobba igen! Ett par gånger i veckan hittar man mig på Cosmetiques kontor, där jag sitter med ett härligt gäng. Mer om det skall ni få höra senare! Men oj, vad det tog i hjärtat på morgonen – tanken på att Leon redan är nio månader och jag skall tillbaka till arbetslivet, vart har denna tid tagit vägen?! Hur var det för er när ni började jobba igen?

 Och så bloggkrångel.. Alltså gaaaah! För någon vecka sedan så var det enda man såg då man kom in på bloggen en röd varningsruta. Det är nu fixat, ingen fara där, som tur. Har nästan i en vecka suttit och krånglat, försökt göra ett “What I wore that Day in 2014”-inlägg (som brukar vara så uppskattat), men det liksom GÅR inte att få in gallerin till inlägget. Och så har jag laddat upp bilder, massor av bilder en efter en. Men det går inte. Något fattas väl i uppdateringen? Har ingen aning?! Nåja, hoppas jag får hjälp nu denna vecka så det fixas.

malena-bjorndahl-2368

Kukkuuu..! Leon leker kurragömma. Även om han inte alltid syns på bilderna, så är han nog alltid med på ett hörn.

malena-bjorndahl-2377

Och så de nya brallorna. Ser ut som skinbrallor, typ chinos skinnbrallor. I like. De kommer från Circle of Trust och hos Style Icon hittar man köpställena.

malena-bjorndahl-2381

Och skorna är Michael Kors från Sköna Clara. (Leon är bakom mig och söker ett nytt gömställe)

You may also like...

13 Comments

 1. Nämen härligt att du är back in business! Har saknat dina blogginlägg. Leon tar inte skada av att vara ifrån sin mamma några dagar i veckan. Jag började jobba då barnen var mellan 9 månader-1 år gamla, och de verkar vuxit upp till fina vuxna. Och då var de på dagis 5 dagar i veckan.

 2. skönt att du fick rätt på bloggen!

  Så snygga brallor! Verkligen som gjorda för dig.

  Den där tiden kom plötsligt och som en chock, när det var tid för jobb igen. Det kommer få bra förstås och snart hittar ni in i den vardagen också.

  Kram

 3. Åh då har du också det felet i bloggen, jag med! Hade likadant problem i julas och det tog väldigt lång tid innan jag fick hjälp att lösa det pga av helger.Nu har jag bett om hjälp igen:(
  Jättejobbigt är det att börja jobba när de är små men också kul att få lite egen vuxentid. SKITSNYGGA byxor på dig! Kram och lyckatill med bloggen!Pernilla

 4. så kul med nytt jobb! lycka till =)

 5. Äntligen är du tillbaka. Som vi väntat! ☺

 6. jag är beräknad att föda i slutet av mars och tänker redan på att “oj ska jag bara vara hemma i 9 månader. Det är ju ingenting”. Så jag får verkligen passa på att njuta av de månader jag kommer vara hemma.

 7. Hej!vad har du för kjol(röd)på instagram bilden i (vasa)?

 8. Grattis till nya jobbet!! : ) ska bli spännande att höra mer om det!

 9. Hejsan! Vad hette behandligen/vad var det för behandling som du lottade ut presentkort på under bloggjulfesten? Jag blev lite sugen på att prova den själv! 😉

  1. Jaaaa! Den skall du pröva på! Crystal behandlingen hos Cosmetique! Jag skall nog unna mig en sådan i födelsedagspresent! 😉 Kram!

 10. Vilka magiska foton 🙂 jag önskar ett nytt härligt år med massor av spännande äventyr.

  Ny post…heta inredningstrender 2015 🙂

  ha en fin helg

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

 11. Magiskt snygga… Jag vill bara ta färjan över till Finland och slita av dej dem 🙂
  Haha, nej då … jag unnar dig att ha så snygga brallor, jag kan köpa egna!
  Tack för fint tips!
  Kram Maria

 12. Snygg färg på läpparna, vad är det för läppstift?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *