Kom ihåg att tacka

Love this post:Love this 38

yellow-ferry-8997

Det är knasigt hur mycket kan hända på några dagar, vänner. Men så är det. Augusti. Varje år. Jag borde redan vara van. Men ändå är jag det inte. I höst har jag bloggat i sex år och när jag började, hade jag ingen aning om att detta skulle hända. Jag menar, jag hade stora målsättningar, drömmar osv. Men min fantasi var begränsad, så hit jag nått idag, hade jag då, inte kunnat föreställa mig. Ibland kikar jag tillbaka i bloggen och är glad över att skojigt jag fått vara med om! Det har verkligen varit en rolig resa och är roligt att ni följer med.

I dagarna har jag stått på huvudet. Hade ingen aning om att jag ännu kunde det (har inte stått på huvudet på nästan ett år). Men så på hotyogan så bara, tjupp, och fötterna var uppe i luften och jag blev så paff att jag fnissade högt! Jag har också fått förfrågan att modella i Åbo på en modevisning om några veckor! Skrev nog designern att jag bara är 161,5cm kort, så hon vet vad hon kan förvänta sig då jag stiger av tåget, haha!

Tidningen ELLE har nominerat mig till Årets Modeblogg. Det är så fint att jag saknar ord. Verkligen. Tack för denna nominering, jag blev mycket glad! Dethär hade jag inte heller, då i tiden kunnat föreställa mig, jag hade begränsningar. Men jag lär mig att de begränsningarna skall man riva ner och låta drömmarna flyga fritt – allt är möjligt!

Vill ni rösta på mig blir jag nog väldans glad! Det kan ni göra här (jag är nr.15)!

Nästa vecka kommer en tidning och skall göra ett reportage om vårt hem. Och så skall jag ha föreläsningar, en av dem blir den stora bloggkryssningen på Viking Grace (meddelar er då biljetterna släpps!!) och så en superduperhäftig grej jag just fick veta om men som är jättehemligt! Berättade nog för Vackra Mamma och hon sa i telefonen: “Ja, vad var det jag sade till dig förra veckan, då du var trött och ledsen? Det stormar som värst innan bitarna faller på plats. Och nu skall du komma ihåg att tacka, Malena.”

Det är alltid viktigt att ta sig tid att tacka för allt man fått och kommer att få. Det har min mamma lärt mig.

yellow-ferry-8998

Väskan och sjalen över vagnen är By Malene Birger och klänningen Yellow Ferry.

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *