Love this post:Love this 12

henri-lloyd-0363

(Bilderna dock tagna i oktober;)

Hejhej november! Roligt att ha dig här! I oktober, på bloggkryssningen, talade vi om hur viktigt det är att ha en “bildbank” med bilder då mörkret kommer. Och så sant är det! Varje år står man här med kameran i handen och bah’…hummmm… vad mörkt det plötsligt blev! Men ändå, nog välkomnar jag mörkret. Höstmörker, regn och rusk betyder många slöa kvällar på soffan, ingen flyger omkring, utan alla är på en plats. Och bara är. Jag hamstrar i doftljus och filtar, pussar bebistår och äter lite mer choklad än vanligt.

henri-lloyd-0365

henri-lloyd13

henri-lloyd-0366

Tröja med båthals och knappar på ryggen från Henri Lloyd, underbara byxor från By Pias Design, skor Rag and Bone och skarf BeckSödergaard.

henri-lloyd-0377

You may also like...

7 Comments

 1. Å, den där tröjan är såå fin, precis som du! 🙂
  Kramar

 2. Jag älskar när din kisse liksom smyger sig in i bilderna 😀 så otroligt söt! Kan du inte fota Domino oftare? 🙂

 3. Åh jag är SÅ dålig på att ha en bildbank… och det får jag lida för under de mörka månaderna =)
  Stor kram till dig fining
  Jannike

 4. Ja, en bildbank vore ju verkligen smart… Får se till att fota extra mycket de få ljusa timmarna på helgerna. 😀

 5. Jag känner igen det där, så jag försöker ta så mycket bilder som möjligt när kameran är med.

 6. Verkligen smart med bildbank 😀 inte så kul att fota när det är mörkt både när man far till jobbet och kommer därifrån.

 7. Någon gång måste jag säga det, men jag ÄLSKAR dina bilder, de är så underbara! Jag skulle kunna välja hur många bilder som helst och ha som tavlor mitt hus, och speciellt de från floating-sidan (som jag inte hade en aning om fanns, halleluja – ännu mer att upptäcka 🙂 !) din blogg är den absolut bästa som finns! Oj, nu måste jag nog sluta före det blir en stalker-varning, hahahah! Men tack, tack för att du har din underbara blogg. Kram Carolina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *