Love this post:Love this 20

chillnorway-0726

Igår tittade solen fram en liten stund. Och Leons mormor kom på besök. Såg på klockan och visste att jag har en god timme på mig att fotografera innan det börjar skymma. Snabbt packade jag upp ChillNorways mysiga höstkoftor jag blivit ombedd att styla och fotografera. Jag gjorde ju något liknande också i början av hösten.

Den fräsiga paljettkjolen kommer från Gaarud och Houge. Och mina nya stövlar är Isabel Marant (älskar dem vansinnigt mycket!).

chillnorway-0715

chillnorway-0702

You may also like...

7 Comments

 1. Men åh, de som har så fina kläder! Härliga bilder!

 2. Du är verkligen supersnygg och kjolen är to die for!!! Kjolen klickar jag hem bums, men ditt utseende blir lite svårare att beställa 😀

  Massor med kraaaaaaaaaaaaaamar / Angelica

 3. Du passar väldigt bra i färgen på koftan.

 4. Siv Fagerström

  Hej Malena!

  Min farmor sa, med en ful underton ” Fint ska ha fint”, då hon tyckte svärdottern, min mamma, unnade sig nåt vackert ngn gång.
  Jag har lämnat bort den fula undertonen o brukar glatt säga ” Fint ska ha fint”! Du är jättefin i allt!
  Vänlig tanke o varmt sköt om dig o Leon!
  Siv

 5. Hejsan,

  Var har du fått tag på den härliga kjolen? Har försökt beställa via deras hemsida med det stärvar på att jag inte bor i Norge =(….
  Ninni

  1. Jag skriver dem och ger din e-mail om det är ok, så kontaktar de dig från Gaarud & Houge 🙂

   1. Härligt Malena! Vore toppen! Den är nämligen urläcker! Har i mitt stilla sinne redan funderat ut ett antal outfits till den.. farligt jag vet, men vad kan man… =) Tusen tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *