Den lilla svarta – höstens räddare

Love this post:Love this 25

by-malene-birger-0152

Den lilla svarta. Klassiska klänningen.

Den lilla svarta för mig är inte nödvänligtvis en festklänning.Det är en klänning som kan användas till vardags och till fest. Den skall gärna ha ärmar (annars blir den, tyvärr, oanvänd för mig). Tyget, materialet skall vara skönt, bekvämt, stretchigt, men ändå skall den ha stadga i sig, inte bli för slattrig så alla konturer syns igenom och inte heller för tjockt tyg så den blir för vardaglig. Hänger ni med än?;) Man skall kunna piffa upp och piffa ner, då vågar man satsa på en som kostar en lite större peng och njuta flere år av god kvalité. Och det blir billigare i längden.

Jag tycker om att använda min lilla svarta med ett par snygga pumps, skorna får gärna tala då man skall på fest. Noga utvalda diskreta smycken, eller ja, varför inte något riktigt extravagant blingbling halssmycke? Till vardags klär jag på mig en snygg jacka över klänningen. Eller varför inte en skön lång grovstickad kofta, en härlig halsduk och höga stövlar?

bymalenebirger

Klänning By Malene Birger, jacka Second Female, halsduk By Malene Birger(verkligen en bästsäljare!), kofta ChillNorway, skor Michael Kors och stövlar All Saints. Smycke Efva Attling Take no shit.

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *