Love this post:Love this 21

bugaboo-0051

Ja. Jag hade ju inte trott att denna dag skulle komma än. Kommer ännu ihåg då vi hämtade vagnen. Och nu, nu står jag på gården och med två klick så är det inte en vagn för en ytte-pytte bebis längre, utan för en lång pojke som vill titta på världen runt om sig. Det känns som om vi har en helt ny vagn och jag ordnar om med skötväskan och dylikt.

bugaboo-0043

Vi har en Manduca bärsele och så har vi en bärsjal. Men Leon gillade dem inte så mycket. Så fick jag låna min väns BabyBjörn och Leon älskar den! Tänk så olika det kan vara. Själv tycker jag mer om Manducan. Men det är ju skönt att man har vänner man kan låna av (som t.ex. alla Leons kläder han har på sig idag är lånade;) – här såg jag att BabyBjörn fanns på rea by the way!

Nej nu skall jag nog gå in och bygga en tipi åt min son…. Vi ses ännu ikväll med ett blogginlägg!

På mig idag har jag en amningstopp från Boobdesign, Please jeans och LdiR skor.

You may also like...

4 Comments

  1. Han kanske inte gillar Manducan om han är vänd mot dig, mage mot mage? Vill han se sig omkring mer? Prova Manducan på ryggen, han kanske gillar det mer. Våra barn älskade att sitta i Manducan på ryggen (och då måste alla andra barn också göra det, höhö). Vi övade att få upp dem på ryggen utan annan vuxenhjälp genom att prova oss fram några gånger stående vid vår säng. Hade det inte gått så bra så hade vi kunnat släppa ner (eller tappa…) barnet på sängen, men det behöves aldrig.

  2. Mammarollen klär dig! Leon är galet söt!
    Vi hade en ErgoBaby och den var grymt bra för ryggen.
    Kram

  3. Oj, så han är stor, eran pojke! Riktigt lång ser han ut! Det går så fort och plötsligt saknar man sin lilla bebis… Du ser jätte fräsch ut, som alltid! Gillar dina byxor skarpt.

  4. Hos oss har barnen föredragit BB som små och sedan manducan. Så behåll den! Ja, Bugaboo är nog inte designade för finska bebisar, liggdelen blir ett minne blott väldigt snabbt! Annars superbra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *