Weila skirt by Malene Birger

Love this post:Love this 21

by-malene-birger-7884

Fast sommarrean just börjat, så ser jag frammemot hösten ganska mycket (kanske reashoppar för hösten med, nu då jag tänker på det), mina biljetter till Brian Tracys seminarium kom idag, can’t wait! Men det är först i oktober, också I Love Me mässan och en massa föreläsningar. Roligt att ha hösten, eller åtminstone oktober redan planerat. Bloggen ger så mycket fint, så många skojiga uppdrag! Man får vara med om så mycket, jag kommer nog aldrig att tröttna på bloggandet! Nu igen blev jag ombedd att göra pr för ett företag (wow!), fotografera kläder för webshoppar, göra hemsidor och berätta om marknadsföring i sociala medier, photoshoot med ett fint kosmetikamärke och så är en liten bloggresa till Sverige också i planeringen.

Men det bästa av allt är ju att träffa ER! Ni dyker ju upp varje dag! Och lika paff blir jag varje gång! Har sett mer av er nu på några månader än på fyra år. Tack för era leenden på stan eller mellan hyllorna i matbutiken, era peppande ord och varma kramar. Ni är, alla, alltid lika glada.

Nu skall jag räkna får! God natt och sov sött goa läsare! Kom ihåg att vara snälla mot er själva!

by-malenebirger

Weila skirt by Malene Birger/Isa Couture. Så jädrans fin i mitt tycke! Med fickor och allt! Finns en kavaj som passar till, den är jag sugen på och så finns ju kjolen färgen cream också. Rea, rea, rea! Blus DAY/Sköna Clara, väska Michael Kors/Sköna Clara och skor Aldo. Smycken ps Call Me/TinTin Style och klocka Omega.

Ja. Och håret kommer från Rapunzel of Sweden. Of course 😉

by-malene-birger-7920

malenami-underskrift

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *