Love this post:Love this 28

noa-noa

Det jag lärt mig och påminner mig själv att komma ihåg är att det som skall ske kommer att ske. Man behöver inte skynda. Allt som är menat för dig kommer att ske. Och när man förstått det kan man luta sig tillbaka och njuta. Känna sig trygg.

Jag känner universum knacka mig om och om igen på axeln, jag vänder mitt ansikte mot den/det/hon/han och leende säger “jaaa…?“. För om och om igen blir jag påmind om något och om och om igen så stöter jag på det igen. Samma sak om och om igen. Och jag undrar nyfiket vad som näst komma skall och vad universum försöker visa mig.

Då jag tänker efter så känner jag mig naiv som ens frågar frågan. Mitt hjärta vet det redan.

Jackan finns här.

You may also like...

16 Comments

 1. Vacker jacka (på en vacker malena!) och en klok inställning till livet och förändringar måste jag säga. Det kan nog vara tufft och stressigt ibland men om man litar på att det fixar sig i slutändan och skickar ut positiv energi i sin omgivning blir vardagen helt enkelt lite trevligare 🙂

  kram /iris

 2. Va fint. 😀 och det är sant som du säger, det som kommer att hända händer, man kan inte påverka utan bara vara glad och lycklig och ta emot av vad livet har att ge:D

 3. Så trevligt för dig.

  Undrar inte om varför somliga frågar i fall du är kristen.
  “Jag vänder mitt ansikte mot den/det/hon/han” låter konstigt för en kristen.

  1. Tycker du det? Ja, jag är kristen och det har jag alltid varit väldigt öppen med. Och ni är alla så hjärtligt välkomna att titta in här hos mig.

 4. Ja, men visst är det så. Precis så.

  När man nån gång tvivlar och gör det där man borde rent logiskt, istället för det som känns rätt i hjärtat, magen, så blir det ju bara fel och man hamnar tillslut där man ska vara i allafall. Fast vägen ibland blir väldigt krokig.

  Det som ska ske, kommer att ske.

  Kramar!!!

 5. Jag håller med dig om att vissa viktiga saker som kommer till en på nytt och på nytt, som en tanke, känsla eller vad som helst, gör det av en orsak. Vid något skede får man sedan ta tag i det och göra det till verklighet. Men allt har sin tid. Jag är jättenyfiken på vad du syftar på i inlägget, men vi får veta sedan när det är dags. Fast man får väl gissa? Ifall man får så tror jag att du snart kommer att ge ut en bok.

  1. Klart man får gissa! 🙂 Och jo, en bok har nog varit pågång en stund redan. Försökte inte på flit vara mystisk, jag är mer bara nyfiken och lite oviss över vad som kommer. Du vet då man har på känn, magkänslan och allt. Och nu har jag ett blogginlägg som jag kan länka till efter några månader och skriva “vad var det jag sa!” 🙂

   Kram! <3

 6. Some give up their designs when they have almost reached the goal; while others, on the contrary, obtain a victory by exerting, at the last moment, more vigorous efforts than ever before.

 7. Åhh, vacker du är 🙂 kram Diana

 8. Strålande vacker =) Och underbar blogg. Sparar den och kommer igen!
  Ha en fin dag!

 9. Hej Malenami !

  Fina du en vänhälsning till dej och hoppas du mår bra och kul om du kunde ge lite inredningstips.

  Ha en fin alla hjärtans dag med din kära o din familj.
  Kram
  Eva

 10. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Du fick mig att stanna upp och fundera en stund. Fick mig att inse saker, saker jag inte ännu hittar ord till. Detta är något jag älskar med din blogg, att du får mig att utveckla mig själv. Genom att vara dig själv och dela med dig.

  1. Det var väl det finaste! Tack för din kommentar, jag blir så glaaad! <3

 11. Fina, glada och vackra ord!

 12. …..och vackra bilder dessutom! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *