Ränderna som trollar med dina former

Love this post:Love this 19

isa-4968

Som jag väntat på denna dag! Nyårsafton! I fyra månader har denna dag varit planerad för en sak –

tandläkare.

Hahahah! Men vet ni, jag är riktigt glad över att äntligen ha tandläkartid, ringde och bokade tid i början av hösten. Och som gravid skall man ha extra koll på gaddarna och tydligen “ska kunna gå före i kön” – vilket resulterade i denna dag. Dock känns det lite kul då jag frågat vänner och bekanta om deras planer för nyårsafton jag jag stolt fått berätta om mina extravaganta planer. Tandläkare!

Ju längre graviditeten går desto snyggare känner jag mig och vill gärna gå klädd i tighta kläder (inte hemma då..). Och när jag såg denna snygga dress på Isa från Isa Couture måste jag bara ha den! Second Female har blivt ett riktigt favoritmärke för mig, tycker de har fantastisk kvalité och bra priser. Nu är ju denna klänning ganska fiffig på det sättet att den trollar till din silhuett, eftersom de bredare ränderna på ryggen kommer ganska långt fram och ger en synvilla. Nu skall ni förstås inte tro att jag vill eller alls försöker se slank ut nu, nehej, men jag kan tänka mig att denna klänning kommer att användas mycket också efter graviditeten.

Känner mig lite rolig framför spegeln då jag försöker stå så att magen inte syns så mycket för att visa denna fantastiska design med synvilla för en snygg silhuett.

isa-4970

isa-4952

Jamen ,hahah! Ni förstår ideén iallafall. Ett tips för er som har bulle i ugnen så har jag hittat rätt sköna strumpbyxor för gravida vid Lindex. De ger stöd och hålls på plats (efter att jag kännt mig som en från Simpor och Grodfötter, ni vet, med H&M mamastrumpbyxor).

Så. Nu skall jag rusa iväg och så senare idag firar vi allra, allra bästa Systeryster! ♡

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *