Love this post:Love this 19

isa-4968

Som jag väntat på denna dag! Nyårsafton! I fyra månader har denna dag varit planerad för en sak –

tandläkare.

Hahahah! Men vet ni, jag är riktigt glad över att äntligen ha tandläkartid, ringde och bokade tid i början av hösten. Och som gravid skall man ha extra koll på gaddarna och tydligen “ska kunna gå före i kön” – vilket resulterade i denna dag. Dock känns det lite kul då jag frågat vänner och bekanta om deras planer för nyårsafton jag jag stolt fått berätta om mina extravaganta planer. Tandläkare!

Ju längre graviditeten går desto snyggare känner jag mig och vill gärna gå klädd i tighta kläder (inte hemma då..). Och när jag såg denna snygga dress på Isa från Isa Couture måste jag bara ha den! Second Female har blivt ett riktigt favoritmärke för mig, tycker de har fantastisk kvalité och bra priser. Nu är ju denna klänning ganska fiffig på det sättet att den trollar till din silhuett, eftersom de bredare ränderna på ryggen kommer ganska långt fram och ger en synvilla. Nu skall ni förstås inte tro att jag vill eller alls försöker se slank ut nu, nehej, men jag kan tänka mig att denna klänning kommer att användas mycket också efter graviditeten.

Känner mig lite rolig framför spegeln då jag försöker stå så att magen inte syns så mycket för att visa denna fantastiska design med synvilla för en snygg silhuett.

isa-4970

isa-4952

Jamen ,hahah! Ni förstår ideén iallafall. Ett tips för er som har bulle i ugnen så har jag hittat rätt sköna strumpbyxor för gravida vid Lindex. De ger stöd och hålls på plats (efter att jag kännt mig som en från Simpor och Grodfötter, ni vet, med H&M mamastrumpbyxor).

Så. Nu skall jag rusa iväg och så senare idag firar vi allra, allra bästa Systeryster! ♡

You may also like...

9 Comments

 1. Önskar dej en härlig stund vid tandläkaren
  😉

  *iiiiih*

  Jättesnygg klänning!
  Det är ju bara det lilla kruxet- att månne den inte gör bakdelen bredare istället? 😀 Men om man ser till att bara synas framifrån så funkar ju synvillan galant.

  Fast hursom är den snygg!
  Gott nytt år!

 2. Hahah så söt du är! Klänningen är verkligen supersnygg och visst har du rätt om ränderna. Gott Nytt År på dig och stor kram

 3. Du ÄR vacker!

  Snygg klänning men det där med liggande ränder kan inte riktigt göra sig på min kropp då jag är lättare att hoppa över än gå runt. Haha

  Gott Nytt År!
  Kram & kärlek

 4. Jättesnygg klänning. 🙂 Gott Nytt År Malena. 🙂

 5. Så snygg klänning! 🙂 Trivs själv i randigt och använder ofta randiga plagg. Måste hålla med om att ju mera magen växer så ju snyggare känner man sig. Är nu i v.25 och tycker det är så mysigt med gravidmage. 🙂
  Gott nytt år!

 6. Du är så galet fin och strålar verkligen som gravid. Den randiga klänningen sitter ju fantastiskt på dig. Hoppas det gick bra hos tandläkaren

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år fina Malena

  Kramar
  /Vivvi

 7. Har oxå shoppat den där finfina klänningen!

 8. Ett riktigt gott nytt år till dig Malena! Hoppas du fortsätter att förgylla vår vardag med ljus och kärlek också under 2014!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *