Love this post:Love this 25

 malenami-blogg-1845

Vid Bonnier Publications hade de de vackraste blommorna! Så underbar färgskala.

Hello fredag!

Härligt att veckoslutet knackar på dörren, känner att jag verkligen skall ta mig tid att vara ute o njuta av solen och naturen (kanske ta en ridtur i skogen) denna helg! Sååå mycket som jag varit igång dessa senaste veckor!

Bildregn, mer får ni se om en stund, lite outfits och behind the scenes….

malenami-blogg-1857

Hade på mig min allra finaste kostym från Hunkydory/TinTin Style. Blus från DAY/Sköna Clara och skorna Christian Louboutin.

   malenami-blogg-1859

malenami-blogg-1863

malenami-blogg-1841

malenami-blogg-1866

malenami-blogg-1868

malenami-blogg-1876

Gick vilse i ett skede och hittade en alldeles underbar toalett.

You may also like...

17 Comments

 1. Åh vilka fantastiska Nejlikor, min favorit blomma och du är alltid lika snygg.
  Trevlig helg.
  // Tess.

 2. Vackett <3 ha en skön helg

 3. *vackert.. 🙂

 4. Hej ,är din kärlek med i bilden nåt mera? eller har det hänt nåt …

  1. Som jag redan nämnt här på bloggen så har Ante och jag bott på olika håll nu ett tag, träffar honom nästan varje dag fast han inte syns på bloggen. Kram!

 5. Allting är så väldigt ljust och fint! Hello springtime! 🙂 Önskar dej en underbar helg, en ridtur i skogen låter ju perfekt. Kram på dej!

 6. Malena sulla on tosi kauniit hiukset nyt!! 🙂 Väri ja malli on aivan loistavat! Oon ihaillut niitä tässä muutamien edellisten postauksien kuvissa ja nyt oli pakko tulla sanomaan… 😛
  Haleja<3

 7. Snyggt!!!!! Älskar din klädstil!

  Ha en underbar fredag!
  Kramar

 8. Kirsi Lampinen

  Heippa, nyt lukiessani blogiasi, riemukseni hoksasin, että asut Turussa. Ihan minun naapurissani, itse asun nimittäin Naantalissa…. Nooran sanoin, sinulla on aivan ihanat hiukset, kommaan häntä. Ihailin kuviasi eri hiustyyleistäsi ja itse voin vain haaveilla…voisitkohan suositella minullekin taitavaa kampaajaa Turusta, sillä omistan vaaleat pitkähköt hiukset ja haluaisin värin olevan juuri sellainen monivärinen kuin sinulla…mutta koskaan kukaan kampaaja ei ole osannut muokata minulle sellaisia hiuksia. Olisin kiitollinen vinkistäsi 🙂
  Ihanaa keväistä viikonloppua sinulle , terkuin Kirsi Naantalista

 9. Varför visar du inte en mer sann bild av det du går igenom just nu. Varför är du inte mer mänsklig just nu?
  Varför är det så viktigt att bara visa yta och inte det verkliga Malena? Det undrar jag.
  jag förstår att det kan må hända dra ner läsarvärdet, men om man separerar från sin livs kärlek som man gift sig med, så antar jag att det känns i hjärtat. Varför alla dessa göd bilder?
  Funderar du alls över det själv, eller bryr du dig enkom inte?

  1. Jag antar att Malena inte vill att nån ska se igenom hennes perfekta fasad.. Hon vill inte att folk ska se att hennes liv inte är så perfekt och glamoröst som hon försöker ge sken av.

 10. Bloggen heter ju “malenami – guldkanter i vardagen”, vilket för åtminstone mig betyder att det handlar om allt det som ger det lilla (eller stora) extra åt vardagen. Det här är Malenas blogg och hon bestämmer vad hon berättar om sitt liv, och på vilket sätt det berättas, och också tidpunkten när det berättas…
  Allt har sin tid!

 11. Har läst bloggen några månader, men inte kommenterat tidigare (eller jo, kanske på något tävlingsinlägg ;)). Måste nu bara kommentera. Jag tycker det är ganska, hmm.., “intressant” att kräva att bloggare “måste” dela med sig om vissa personliga saker. Jag har också uppfattat bloggen som något som vill fokusera på det positiva i livet. Alla vet vi väl ändå att ingen har ett helt perfekt (hur det nu sen definieras) liv, men man får väl skriva om sitt liv från den synvinkeln man själv väljer? Och i något tidigare inlägg tycker jag att Malena också gjort klart för hur hon vill att bloggen innehållsmässigt skall se ut och vad hon vill att den ska handla om. Om det inte passar, så behöver man väl inte läsa bloggen?

 12. Det har väl kommit fram redan klart o tydligt att nåt är har hänt, varför skulle vi måste få veta alla detaljer? Visst är vi människor nyfikna av oss o sku vilja veta o höra allt, speciellt när nåt är på tok. Tyvärr är vi människor så ibland, men vi behöver inte alltid veta allt vi sku vilja veta! Det är upp till var o en vad man vill dela med sig o visa för hela världen o vissa saker är så personliga så man vill hålla det för sig själv o det har man rätt till. Blogit ovat aina kulissi oikeasta elämästä! Tämän blogin tarkoitus on ollut levittää positiivisuutta ja sitähän nämä postaukset ja kuvat viestittävät. Riippumatta siitä mitä tapahtuu “life must go on”!

 13. Som alltid, fantastiska bilder!

 14. ska du skriva en bok malena? eller en tidning? du kanske har skrivit varför du besökte Bonnier Publications men jag tänker bara Bonnier = bok/tidning = jaaa! den skulle vara vacker och den skulle ha en plats hos mig!! jag hoppas på det! tack för allt fint du skriver. du inspirerar mig.

 15. Låt Malena dela med sig av det hon vill, låt henne själv bestämma vad hon vill att andra skall få ta del av. Tycker det är så onödigt med allt tjafs, Malena är och förblir en fin, vacker, hjärtlig, öppen och ödmjuk människa//M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *