Love this post:Love this 16

malenami-4129

I dagarna har vi fått njuta av gala. Där Svenskfinlands crème de la crème samlasför att avnjuta bubblande drycker och ta emot pris. Och eftersom jag har hängt upp pris som: Årets Blogg 2012, Årets Inspiratör 2012 och Årets Snyggaste Blogg 2010, på min vägg, hade jag fått i uppgift att dela ut priset Årets Blogg 2013 på Nöjesgalan.

På galan delades bland annat pris till Årets yrkesproduktion inom film/tv/video, Årets artist, Årets modegärning, Årets skådespelare, Årets skribent mm. Här kan ni se vinnarna!

och såhär såg det ut:

malenami-4107

Vi anlände på eftermiddagen till Helsingfors med flickorna. Tyckte det var dags att ta med min Systeryster och svägerska Tanja på gala. Det roliga började redan i tåget ner. Ni vet då man blir sådär tonårsfnissig, ja? Då tokfnisset kommer ut genom näsa och man får tryck i öronen då man försöker hålla fnisset inne, för att inte störa medpassagerare och man är litelite rädd för att kissa på sig. Bara lite. Dessa fnissatacker höll på i över 24h.

Vi hade bokat hotellrum vid Glo Art och även om hotellet är vackert så fungerade vårt rum inte för tre flickor att samsas om spegeln. Det blev mycket trångt, kan jag tala om! Men färdiga och fina blev vi – Astoria salen nästa stop!

malenami-4359

malenami-4118

Tjingelitjing!

Systeryster och jag. Jag i klänning från Isländska Andersen & Lauth och Systeryster i en kreation från Pernilla Wahlgren.

malenami-4121

Tanja i Zetterberg och Systeryster.

malenami-4167

Vi och Krista Siegfrids.

malenami-4136

Systeryster och Benjamin Peltonen, som vann Årets Bästa på Sociala Medier. Grabben har över 100.000 följare på instagram (användarnamn: benjaminpentonen) – Crazy cat!

malenami-4176

Härliga Karin och gänget.

malenami-4150

Donnorna Hannah Norrena och Anne Hietanen. Mina idoler.

Ni har väl sett på programmet En kväll med Anne och Hannah?

malenami-4191

Frida Lindholm. Fantastiska Frida Lindholm.

malenami-4242

Så var det dags att dela ut priset Årets Blogg 2013:

“…Att vinna titeln Årets Blogg är inte bara att få ett diplom att hänga på väggen. Titteln kan ge många möjligheter, men det är man själv som måste öppna dörrarna. Framgång är ingen slump. Och de nominerade är….”

Och det var Peppe Öhman som vann Årets Blogg!

malenami-4301

Redrama.

malenami-4305

Underbara Char och Muffin! Två jag tycker lite extra mycket om och alltid blir så glad att se!

malenami-4315

Isac Elliot.

malenami-4319

Satin Circus.

malenami-4324

Klänningen är från By Malene Birger/Country Dreams och sååå snygg, ni skall få mer bilder på den!

Ja, sen bytte jag dress och vi satte kursen mot krogen Adams, där efterfesten skulle hållas. Ja, skulle…

Först stod alla i en 30m lång kö i tjugo minuter. I snöblandat regn. Så blev vi flyttade till en annan av de tre köerna. Där stod vi kanske tjugo minuter till. Efter det meddelar portvakten att nehej, ingen chans att vi ännu kommer in. Även om det är ordnat att Nöjesgalans gäster skall fortsätta kvällen vid denna krog. Och jag ser att fröken Siegfrids inte ens blir insläppt. Så vi tog henne och en stor bunt med gala-gäster och gick över gatan till Cuba. Där hade de latino-night och kvinnor och män svängde med höfterna på dansgolvet. Jag satte mig och flickorna kom med te (haha!) och en alkoholfri drink åt mig. Efter att jag avnjutit dessa kände jag att det var dags för mig att beställa en taxi till hotellet, klockar var ju ändå tolv!

malenami-4384

Vissa kom intassande MYYYCKET senare…. Men de hade ju med sig mat åt mig också, och jag säger inte nej tack till lite falafel och ris och pizza kl.05 på morgonen, haha!

malenami-4408

Självständighetsdagen inledde vi med dunderfrukost vid hotellet och sen fika med fotograferna Ciin och Niki. Sen var det dags att ta tåget hem. Fnisset fortsatte…

Tack, tack, tack! Tack för alla guldkanter ni gett mig!

You may also like...

7 Comments

  1. Åh så härliga bilder, ser ut som ett toppen dygn tillsammans!

  2. Misstänker att jag pga dessa bilder har drömt om att du o jag skulle på slottsbalen inatt! http://kairi.ratata.fi/blogg/article-46640-341255-feberdrommar

  3. Oj så mysigt! Hälsningar från ett elvagradigt Skottland. Plusgrader alltså. hihi

  4. Vilken alldeles dunderhärlig galarapport. 🙂

  5. Vilka härliga bilder. Å visst är det roligt att få fnissa lite ibland… 🙂

  6. Ihania kuvia. Onko tuo sinun alimmassa kuvassa oleva neuletakki Hunkydoryn?

  7. Ihania kuvia 🙂 onko tuo alimman kuvan neuletakkisi Hunkydoryn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *