Love this post:Love this 20

chillnorway-1314

Fick för några veckor sedan ett mail av en läsare som undrade om min Marc by Marc Jacobs väska. Hon skulle börja studera och ville köpa sig en bra väska att bära böcker i. Vi bollade fram och tillbaka om olika väskor en stund. Jag själv kommer ihåg min “studieväska” jag fick av mamma då jag för tio år sedan flyttade till Åbo för att studera vid Åbo Akademi. Det var hennes gamla Mulberry. Varje gång jag besökte Mulberry affären i Helsingfors beundrade expediterna väskan. Har väskan självklart ännu i denna dag och den blir bara vackrare med åren (här ser ni den).

Men saknaden efter en stor svart väska har funnits där i många år. Jag har inte svarta väskor, kan ni tänka er? Har aldrig hittat en som skulle ha fallit mig så mycket i smaken att jag vetat att den kommer att bli en klassiker i min garderob. Tills nu.

Som skrivet så bollade jag med min läsare om bra väskor och hur man hellre, om man inte har så mycket pengar att man kan satsa på många väskor, att köpa en riktigt bra en. En att ha i flera år. I läder och bra kvalité. Och den behöver inte vara ny. Jag brukar till exempel sälja mina gamla väskor på nätet eller lopptorg. Och de flesta av dem blir bara bättre med tiden. Tipsade min läsare om t.ex huuto.net och att man kan hitta fina väskor där till rimligt pris. Och självklart så tittade jag själv in på nätsidan och hittade DEN väskan. Den svarta maskulina, kan bära allt från datorer-kameror-objekiv-mappar-läppglans-blöjor-till-äpplen-väskan. Och allting kändes att det var så meningen att jag bara klick, klick, klick och så fick Mulberryn en ny ägare. En mycket lycklig sådan!

chillnorway-1359

Kappan är från ChillNorways höstkollektion, ylleklänningen från By Malene Birger/Sköna Clara (den är stor i storleken, jag har xs) och stövlarna All Saints. Smycken Efva Attling.

chillnorway-1396

You may also like...

7 Comments

 1. Snyggt som bara den!!!

 2. Så härliga höstbilder vackra du 😉

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 3. Superfina bilder! Det ser så höstigt och härligt ut! Vart köpte du väskan? Är själv i behöv av en ny men det finns ju uppsjöar av butiker och man vill ju så klart handla i den som har bästa servicen till bästa priset.
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se
  Träningskläder & manlig dominans på spanska gymmet

 4. Good looking – yet practical! Precis som det ska vara.

 5. Hieno laukku! Kirjoitit ettei sinulla ole mustaa laukkua. Vuosia sitten kuvissa on näkynyt musta bayswater, tarkka lukija muistaa :), onko se ollut lainalaukku/myyty?

  1. Kiitos! 🙂 Minun Bayswater on tummanruskea;) Siellä se kaapissa on, klassikkolaukkui<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *