Love this post:Love this 19

 

chill-norway-7026

Shirt-dress från Chill Norway, bälte Bitte Kai Rand, skor Debbie. Mitt smycke har min vän gjort mig.

Alltså. Från gårdagens nästan-får-magsår-av-allt-stress till mycket lugn segling. Så skönt! Bilen är packad för morgondagens mässpyntande. Men denna gång är det inte mig själv jag skall klappa på axeln för ett bra jobb. Nej. CeciliaElevate Concepts och herr Ulff som skall kramas. I massor. Så otroligt tacksam över mitt dreamteam!

chill-norway

You may also like...

23 Comments

 1. Ooooo… I love it!! Så søt med hjerter på.. Bra du har fått lugnet ned litt idag. Kos deg i helgen!
  klem:)

 2. Gud vilken vacker klänning!
  Kram

 3. Åh vilken fin klänning!!! Men denna ska jag inte köpa, annars brukar jag allt snabbt springa iväg och köpa allt du har på dig. Kram

 4. Härliga bilder! Är själv sugen på en liknande klänning men får se… Vad har du för objektiv på kameran?

 5. Så vacker du är, och vilken jättefin klänning!
  Kram

 6. Jättefin klänning! Fast du passar ju i allt!

  Ha det gott… Stor KRAM! Anna

 7. Hej, Kan du vänligen berätta för oss läsare nu, hur det eg. står till med dig och Kärleken? Ingen ring och du talar aldrig om honom längre? Har ni separerat?

  1. Det undrar jag också. Vad hände med Malenami och Kärlekens ever after..?

 8. Väldigt fin klänning, vart går den att få ta på? 🙂

 9. Har folk ingen respekt för andras privatliv längre? Tycker ni som frågar sådana där personliga frågor om saker ni inte har något att göra med ska se er i spegeln och skämmas.

  1. @Tanja
   Fläker man ut sitt privatliv på nätet får man räkna med att få sådana frågor. Sen om Malenami vill svara på dem eller inte bestämmer hon själv, ingen tvingar henne att göra det.

   1. get a life!!! -Christine o. Margita!
    Tycker som Tanja här, dendär attityden kan ni behålla för er själv.
    FLÄKER!! Mycket vänligt ordval.. NOT!

 10. @christine
  Är det någonting som automatiskt ger en rätten att bete sig som en idiot på andra sidan skärmen? Tycker du det är okej att vara fräck och ställa ohövliga frågor bara för att en är mera offentlig än någon annan? Det är ju inte Malenami som gör val för sina läsare, utan det är ju en och vars ansvar att bete sig i det offentliga rummet. Internet är ingen frizon på det viset.

 11. Snyggt!
  Och spännande med mässa, hoppas hinna dit!
  Skulle vara roligt att träffa dig 🙂

  Trevlig helg!

 12. @Tanja
  Om du läst min fråga ordentligt innan du gick till attack hade du sett att det inte var något opassande med det jag skrev. Jag ställde en enkel, vanlig fråga – en fråga som många läsare ställt på sistone. Att du läste in något fräckt eller ohövligt i det kan jag inte förstå, för den var ärligt talat inte alls menad att framstå som sådan.

  Och ja, jag anser att jag har rätt att fråga vad som hänt. Som jag skrev innan, om man väljer att dela med sig så pass intimt av sitt liv som Malenami gjort, får man räkna med att få sådana frågor. Vi som följt den här bloggen länge vet att “Kärleken” alltid varit en stor del av bloggen. (Ja förutom på sistone, vill säga.) Klart att man som läsare undrar vad som hänt. Inget konstigt med det.

  @Lena Ede
  Jag håller med. “Fläker” var ett olämpligt ord. Jag borde ha formulerat mig annorlunda. Ber om ursäkt för det. Min din attityd verkar inte heller vara exemplarisk, tyvärr.

  1. Tack för ursäkten, den godtas! Välj dina ord med mer ödmjukhet nästa gång!
   Näe, det kanske inte den är alla gånger..
   och den brukar helt barka åt skogen, som denna gång, om nån retar upp mig!

 13. @christine
  Skulle du gå fram till Malenami på gatan och anse dig ha rätt att ställa ovanstående fråga till en människa som aldrig samspråkat med dig förut, som inte känner dig, och som ej heller du känner, så skulle jag anse det vara väldigt fräckt och ohövligt. Så min åsikt står fast. Det var ingen attack, det var ett konstaterande. Skulle du stjäla från en butik och rättfärdiga det med att många har gjort det före dig och att man helt enkelt måste räkna med ett visst svinn om man är butiksinnehavare? Samma princip.

 14. @Tanja
  “Skulle du stjäla från en butik…”
  .
  Naturligtvis inte. Och det faktum att du jämför stöld med min lilla fråga är ju rent av skrattretande. Tänker inte ens bry mig om att svara på något så dumt. Men, som jag redan påpekat, om Malenami väljer att frivilligt lägga ut sitt privata liv till beskådan och underhållning för resten av världen, får hon också räkna med privata frågor. Så fungerar nätet. Man ska inte ge sig in i leken om man inte tål den.
  Och att du tycker att min lilla fråga var ohövlig och fräck…Tja, det får jag väl leva med. 🙂 Alla har rätt till sin åsikt. Avslutar härmed denna diskussion. God natt!

  1. Javisst, alla har rätt till en åsikt..
   MEN! Måste vi vräka ut dem till höger å vänster.. även om de sårar våra medmänskor?
   Vad får vi ut av det?

  2. “Den som sig i leken går den får leken tåla” är nog ett uttryck som inte hör hemma i ett modernt samhälle. Jag lär i alla fall mina barn att leken skall vara rolig för alla som är med, blir någon ledsen är det en dålig lek. Då skall man skärpa till sig och ändra ton eller byta lek, tycker det är en bra regel för vuxna också så vi alla kan må bra.

   Den här bloggen är väl en trevlig lek som Malenami bjudit in till, utan påhopp, elakheter och krav på läsaren. Jag tror vi som trivs i leken inte vill ändra den till något knöligt som slutar med gråt. Eller?

 15. Det jag inte förstår det är vad mer ni som frågar om Malenas kärleksliv vill veta? Malena har skrivit att hon och kärleken funderar på var sitt håll om hur deras framtid ska se ut. Hon har också skrivit att en dag kanske hon berättar mer för oss läsare. Det är hennes val. Är det detaljer ni vill veta, eller vadå och isåfall varför då? Jag trodde man hade rätt till ett privatliv även om man driver en stor blogg. Att man i sin blogg väljer själv vart gränserna dras. Jag tycker Malena varit privat nog som ändå berättat. Det finns ju säkert en anledning till att Malena dragit gränsen där den är och det är inget som borde ifrågasättas bara för att andra privata delar är “offentliga”. Malenas underbara blogg handlar om guldkanter i vardagen och inte om hennes kärleksliv. Jag tror att de flesta läsare vet hur kroppen och hjärtat värker när kärleken inte blivit som man hoppats, för mig har det då aldrig varit någon guldkant! När kärleken däremot blivit som man hoppats är det en riktig guldkant!
  Att följa Malenami.com äventyr är en guldkant i vardagen för mig och jag är mycket tacksam för den inspiration Malena ger. Varför nöjer ni er också med det?

  Du är fantastisk Malena som har en sådan positiv inställning till livet och ser möjligheter i allt! Det är alltid lika spännande att följa vad för kul saker du tar dig an! Styrka och lycka till med tankar, hjärta och projekt!
  /Louise <3
  (-tacksam läsare som sällan kommenterar men som inte riktigt kunde låta bli nu då jag anser att du blir orättvist behandlad av människor som inte har rätt att ställa krav på dig)

  1. *varför nöjer ni er inte också med det?
   Skulle det ju såklart stå:)

 16. Finaste vän,
  Vilken vändning detta tog. Tycker du är så fin i din outfit och jag blir alltid lika glad när jag ser att du bär mina smycken, den var verkligen menad för dig 🙂
  Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *