Dagens hesa jag

Love this post:Love this 14

cubus-4530

Säger “hej på er” med en mycket hes röst idag! Kännt “febern bakm ögonen” (så känns det), nu i några dagar och valde stanna hemma idag. Bra att vila upp och se om man blir riktigt sjuk eller om det går över med vila och mycket varmt att dricka. Och så choklad. Och geléhjärtan i hallonsmak. Vaknade för en stund sedan från en skön tupplur med katten och när jag satte mig upp i sängen trodde jag att jag hade förblött! Lade på lampan och såg att jag tydligen sovit med Brunbergs tryffelchoklad och smetat ut den smältade chokladen över de fina Lexington lakanen. Så det blev en riktigt bykdag idag!

Det har luktat gift i vårt hus ett par dagar, Kärleken har målat golv. Nu har lukten lagt sig och jag vågar vistas här hemma igen.. Tassade också bort till rummet för att se hur det ser ut, spännande! Skall visa er bilder om en stund!

cubus-4539

Tröjdress från Cubus! Fick ett presentkort, via bloggen, och köpte denna skönis! Mer av mina mysfavvisar från Cubus får ni se i helgen, skall också lotta ut ett presentkort på 100€ bland er läsare också! Tjohoo!

Oh ja, stövlarna. LdiR.  Som att gå på moln. Visst är de fina!

  cubus-4525

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *