Love this post:Love this 30

malenami-2270

Ny klänning, Bongo Dress från Second Female. Denna kommer ni att se mycket av i höst. Lite längre där bak och just sådär skönt stilfullt avslappnat som jag gillar det. Lite extra med Louboutin. Smyckena är Pernille Corydon.

malenami-2273

malenami-2290
Roligt att vara hemma igen, även om vi inte var så länge borta. Klart att jag missade Formex och Stockholm Fashion week, dit jag blivit bjuden och skulle ha fotograferat och Helsinki Fashion weekend, för att inte tala om Henri Lloyds lilla get together… Vid Kämp Hotell. De ville skämma bort oss ambassadörer med behandlingar, mat och bubbel bland annat.
Konstigt också då vi kom tillbaka och jag ser mitt eget ansikte här och var. Gjorde ju alltmöjligt spännande förra våren och nu är det aktuellt. Man blir dock aldrig van, nehej. Som det att jag är ett av ansikterna utåt för en av de största mässorna i Finland. Shit. Det är så jävla coolt.

Men nu? Nu sitter jag i bilen påväg till Åbo igen. Har ett litet projekt som skall fixas och tas upp hem igen. Och det tar nog säkert hela veckoslutet. Tittar in då jag har internet. Och hoppas jag har det på lördagen för då fyller bloggen nämligen fem år!

Tills dess, sköt om er!

You may also like...

22 Comments

 1. Vad kul! 😀 Jag är också påväg till Åbo, skall vara med på en hälsoföreläsning där. Kanske vi springer på varandra, Åbo är ju sååå litet. Men vi syns ju förstås inte om du är “Tois Puol Jokkee” 😀 höhöhöh.. 😀 Humorn på topp.

 2. Så himla snygg den var på! Passar dig perfekt vackra du! Kram

 3. Supersnygg klänning! 🙂

 4. Hej!
  Vilken snygg klänning! För att få
  en bild av hur lång den är undrar jag hur lång du är och vilken storlek du har…
  Jag har redan beställt en men funderar på om jag ska ändra storlek, snyggt när den sitter som den gör på dig och går till knäna!
  Tack för en inspirerande, positiv och ärlig blogg!
  /Helena

 5. Så fantastiskt fin klänning Malena och den klär dig så bra. Älskar att den är längre bak 😀

 6. Först och främst: grattis till 5 år som bloggare. Eller rättare sagt, tack för att jag och alla andra fått vara med dig så länge! Otroligt.
  Sedan tycker jag att den här klänningen var otroligt snygg, och fin på dig. Du passar verkligen i kläder som framhäver dina kvinnliga former. Snyggt!

 7. En liten sak till: jag saknar årtalet på dina blogginlägg. Ibland söker jag tillbaka på dina olika kategorier, och ibland saknar jag att inte veta vilket år som inlägget gjordes. Jag vet inte, men det kanske finns det någon tanke med att inte skriva in året?! Tex utrymmesbrist eller rent utseendemässiga skäl.

 8. Jag har satt upp några bilder på lamporna som vi gjorde av korgarna från Legera på min enkla blogg. Inga bra bilder då de är tagna med telefon, men lamporna är S N Y G G A !

  Trevlig helg!

 9. Snygg, snygg, snygg. Jag borde träna fram min midjan och skaffa en Bongo, och flera andra klänningar också. Lite roligt faktiskt att just sidan med Bongon (på Isa Coutures sida) inte går att öppna “The category of this URL is: Adult/Mature Content “. Betyder Bongo nåt “fult”?

  1. Ojdå!:) Haha! Inte i mitt ordförråd åtminstone.. 😉 Kram!!

 10. På jobb får jag alltså inte upp sidan.

 11. Superfin vill så gärna veta vad du har för storlek? Hur lång är du. Svårt med storlekar.!!

  1. Ja, jag vet, det är svårt med storlekar – dock tror jag denna klänning skulle sitta fint på dig i vilken storlek som helst;) Jag har normalt M och tog också M av denna. Jag är 161,5 (den där halva centimetern är viktig;) lång och har ca en meter runt baken;)

 12. hej! alltid så fina outfits och bilder hos dig! 🙂
  vilken storlek har du på bongo dress? (vad är din normala storlek, vet att denna är lite stor..)

  1. Bongo dressen har jag i storlek M, den är ju lite lite större i storlek och skall sitta lite “löst”. Jag brukar annars också ha M/38 normalt. Tack snälla Ann för de fina orden, jag blir så glad! Kramar!

   1. Tack, då har jag nog valt rätt 🙂 är själv 1,75 lång och har lite mer än 1 cm runt baken.. 🙂
    kram

    1. hahaha menar lite mer än 1 m runt baken :-p

 13. Hej snygging funderar på att beställa den fina klänningen nu när du visar den så snyggt 🙂
  Vilken storlek har du på din? Jag har beställt M men funderar på om jag skulle ha tagit L istället, jag är ju en normal storlek 40/42 (i rumpan 🙂
  KRAM!!

  1. Hello härliga du! Jag har storlek M och tycker den är perfekt! (och jag är då ca en meter runt baken;) Tror nog M är bra åt dig med, vännen! Kram! <3

   1. <3 <3 <3
    Tack! Då ser jag bara fram emot att få den snabbt 🙂

 14. Vet inte om jag ser rätt men
  min känsla säger att i dina ögon syns det att du är gravid;) Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *