Bongo Dress

Love this post:Love this 30

malenami-2270

Ny klänning, Bongo Dress från Second Female. Denna kommer ni att se mycket av i höst. Lite längre där bak och just sådär skönt stilfullt avslappnat som jag gillar det. Lite extra med Louboutin. Smyckena är Pernille Corydon.

malenami-2273

malenami-2290
Roligt att vara hemma igen, även om vi inte var så länge borta. Klart att jag missade Formex och Stockholm Fashion week, dit jag blivit bjuden och skulle ha fotograferat och Helsinki Fashion weekend, för att inte tala om Henri Lloyds lilla get together… Vid Kämp Hotell. De ville skämma bort oss ambassadörer med behandlingar, mat och bubbel bland annat.
Konstigt också då vi kom tillbaka och jag ser mitt eget ansikte här och var. Gjorde ju alltmöjligt spännande förra våren och nu är det aktuellt. Man blir dock aldrig van, nehej. Som det att jag är ett av ansikterna utåt för en av de största mässorna i Finland. Shit. Det är så jävla coolt.

Men nu? Nu sitter jag i bilen påväg till Åbo igen. Har ett litet projekt som skall fixas och tas upp hem igen. Och det tar nog säkert hela veckoslutet. Tittar in då jag har internet. Och hoppas jag har det på lördagen för då fyller bloggen nämligen fem år!

Tills dess, sköt om er!

22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *