Love this post:Love this 1

I nyheterna har de till och med varnat för regn. Det har bara vräkt ner från himlen i flera dagar nu! Nästan varje kväll ser Kärleken och jag på varandra och outtalat vet vi att det blir filmkväll. Med ost, oliver (de goda, stora från Lidl) och mörkchoklad. Men så är det nu, man vill vara hemma och mysa. Ta det lugnt och vila.

Kärleken kom just hem från jobbet och han och Ståtliga Svärfar skruvar med något i källaren. Domino har en instinkt att hon skall smita ut när ytterdörren öppnas (då svärfar öppnar den). Varje gång smiter hon ut i regnet. Och varje gång sticker jag ut huvudet och frågar om hon är nöjd med beslutet att springa ut. I ösregnet. Då kommer hon in med ett högt mjaaauu, mjaaau och tvättar den blöta och lockiga pälsen i två timmar. Och sådär håller hon på.

Tror det får bli en stor kastrull soppa idag. Och brödet, jo, skall nog baka det goda brödet också. För doften av brasa, höstregn och nybakat bröd slår inget.

You may also like...

10 Comments

 1. Vill du i framtiden ha barn och när tror du ?

  1. Ett barn är välkommet när som helst <3

 2. Härligt att vara inne och mysa, hoppas du får en finfin söndag kram Diana

 3. Så himla snygg kjol/klänning! Var kommer den ifrån?

  1. Hello! Klänningen är från All Saints:)

 4. Låter perfekt. 😀 men hoppas att det slutar regna snart så int alla Kokkolabor drunknar.

 5. Hej vackra,
  Vart kommer din fantastiska kjol/klänning ifrån och koftan. Blev allt lite förälskad när jag såg din outfit. 🙂
  Kram

  1. Hejhej! Klänningen kommer från All Saints och koftan Odd Molly, Kram!

 6. Det låter härligt! Ja, du har helt rätt, man vill bara kura inomhus och ta skydd från regn och rusk med massor av ljus tända. Önskar jag också kunde tända en brasa. Men vem vet, nån dag hittar vi också drömhuset och jo, då ska det allt bli ett där man kan tända sin egen brasa. Tills dess drömmer jag och gör små listor på hur jag vill att det ska vara.

  Kram Lotta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *