Love this post:Love this 0

Turkiet i all sin ära, men nu tar vi några inlägg från denna verklighet – Turkiet-kuppen känns ännu som en dröm. Mina inlägg om Big in Turkey fortsätter snart, här kan ni läsa mina inlägg:)

Tur har jag Pekka och Raimo (dessa män här)! Vilka underbara karlar! Eftersom det är mycket jobb nu hinner jag och maken inte renovera och vi behöver tvättmaskin nu, känner jag. Hur roligt är det att ta med all byk till mamma och pappa? Och en ordentlig dusch. Och framför allt BASTU! Vem kan leva utan det? Karlarna kommer på morgonen och så visar jag vad jag ritat under natten (jag vaknar alltid mitt i natten med väldans fina ideér, ser ni) eller utdragna bilder från inredningstidningar. Och de förstår. Alltid. Pekka ropar efter mig “Hey Lady!” och frågar om jag är säker att jag vill ha ett gammalt fönster som duschvägg. Jag nickar ivrigt och han fixar. Jag skall visa er lite bilder så ni får se var vi är nu och kanske hjälpa mig (för hur många gånger frågar man sig själv “Är jag knäpp? Blir detta bra?”?)

Men till mig och de snygga glasögonen på bilderna! Var till Sköna Clara, som har den bästa rean, för att spana, för när det är dags för super rea så skall man vara beredd! För i krig, kärlek och Sköna Claras rea är allt tillåtet:) Prövade de häftiga See By Us glasögonen and I like! På mig har jag en Hunkydory klänning från en äldre kollektion, halsband från We Style, ringar Efva Attling och skor Aldo. (och Spanx, naturligtvis;)

Ha det bäst, goa läsare!

You may also like...

4 Comments

  1. Jag älskar glasögon, och i svagare stunder önskar jag att min syn vore lite sämre så att jag skulle ha en orsak att använda glasögon. 🙂 Du e snygg som alltid! Kram

  2. Gud va bra du klär i glasögon!

    Det där med duschdörren låt intressant! Jag vill gärna se foto på er renovering för jag bara älskar sånt!
    Kram vackra du

  3. Vilka spanx använder du? Är lite nyfiken på dessa “hypade” Spanx. Mitt eget “problemområde” är magen, vilka spanx funkar bäst du under t.ex. klänning?
    Tack för en fin och inspirerande blogg!

  4. Kan du inte berätta om vilka spanx du använder under klänning? Nu finns det ju en uppsjö och jag vet inte vilka som är bäst…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *