Love this post:Love this 2

Kom just hem från baletten, det var så otroligt roligt och tungt! Skulle aldrig välja bort min onsdagstimme. Står där och ler hela lektionen fast fötterna inte alltid kommer ihåg hur de skall göra. På våra onsdagslektioner är vi ett dussin kvinnor med mycket olika dansbakgrunder. Vissa har dansat i trettio år, vissa inget alls. Men det går ändå så bra ihop. Testade mina nya träningskläder från Provrummet, skall visa dem senare. Man får ju ha på sig lite vad man själv tycker, såhär på vuxennivå.
Nu skall jag stretcha och sedan ta min plats i soffan, med filt och te, datorn i famnen och fortsätta skriva på en artikel jag håller på med.

Ooooh, tänkte nästa glömma! Radio x3m ringde igår och vi skall göra en rolig grej tillsammans i oktober!

Imorgon skall jag nog till Lindex och titta lite på Missioni-kollektionen, fast jag nog får mycket ont i ögonen av Lindex-reklamerna här på sidan. Vad tycker ni om kläderna? Shoppat något?

Cape från The Wardrobe/Creative Lounge, klänning All Saints. Köpte ju en hel del svarta klänningar på rean. Handskar från Fancy Fanny/Sköna Clara, stövletter Ugg/TinTin Style, väska Liebeskind/Modesto, tubskarfen är Kärlekens och från All Saints den också.

You may also like...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *