Love this post:Love this 0

Såhär ser jag ut idag! Promenerade från stan till Skatudden, sagolikt disigt väder. Jag tog bort dunfodret från min Moscow jacka och så blev den en prima vårjacka! Bara sådär! Tubskarfen är Kärlekens och kommer från All Saints, mina stövlar är också därifrån. Paljettkjolen är från Zara och jag lämnar paljetter efter mig vart jag än går. Väskan Marc by Marc Jacobs.

Kom just från Indiedays mötet, nästan alla var lite trötta i ögonen, men mycket glada! Festen var verkligen lyckad igår. Så roligt att sitta och prata med alla dessa underbara flickor som man följer med i cyberspace. De är verkligen begåvade och unika. Och humorn sen! Och hur häftigt är det inte att jag suttit brevid Fiskarens fru (Kalastajanvaimo) hela dagen och kunde nypa henne precis när jag ville.

Vi bodde två nätter på fängelsehotellet vid Skatudden och nu våldgästar vi hos M&P, Kärleken gör spagetti och jag går igenom gårdagen bilder – sååå många! Senare skall vi träffa Bästaste Peppe och hennes snygga Magnus! Önskar er en trevlig kväll (tittar nog in om en stund igen, med lite bilder från igår)!

ps. Imorgon bjuds på tävlingarnas tävling! OMG!

You may also like...

6 Comments

  1. Det skulle vara så kul om du och Johanna från Kalastajanvaimo skulle ha en bloggträff i Sverige, så so du hade med Emma.
    Ni två härliga tjejer är mina favorit bloggerskor. 🙂

  2. Oj va trevligt! Du och Kalastajanvaimo är mina favoriter! Och att stanna i fängelsehotellet är mycket spännande!

  3. Vackra du – och helt fantastiska bilder.
    Älskar färgskalan

  4. Tack för igår och de UNDERBARA badbomberna!

  5. Jag var glad att vi hann prata igår. Glömde bara säga att glitterkjolen är himla fin!

  6. Jag gick förbi dig igår på eftermiddagen på stan, där vid plingplong-mannen på Alexandersgatan (en man stod och jammade bredvid). Du såg harmoniskt leende ut. Skulle ha sagt hej, men fattade först sekunden efteråt att det var du och då var stunden förbi. Nevertheless, kivat att se ett bekant Kokkola-face i storstan, :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *