Såhär ser jag ut idag

Love this post:Love this 0

Såhär ser jag ut idag! Promenerade från stan till Skatudden, sagolikt disigt väder. Jag tog bort dunfodret från min Moscow jacka och så blev den en prima vårjacka! Bara sådär! Tubskarfen är Kärlekens och kommer från All Saints, mina stövlar är också därifrån. Paljettkjolen är från Zara och jag lämnar paljetter efter mig vart jag än går. Väskan Marc by Marc Jacobs.

Kom just från Indiedays mötet, nästan alla var lite trötta i ögonen, men mycket glada! Festen var verkligen lyckad igår. Så roligt att sitta och prata med alla dessa underbara flickor som man följer med i cyberspace. De är verkligen begåvade och unika. Och humorn sen! Och hur häftigt är det inte att jag suttit brevid Fiskarens fru (Kalastajanvaimo) hela dagen och kunde nypa henne precis när jag ville.

Vi bodde två nätter på fängelsehotellet vid Skatudden och nu våldgästar vi hos M&P, Kärleken gör spagetti och jag går igenom gårdagen bilder – sååå många! Senare skall vi träffa Bästaste Peppe och hennes snygga Magnus! Önskar er en trevlig kväll (tittar nog in om en stund igen, med lite bilder från igår)!

ps. Imorgon bjuds på tävlingarnas tävling! OMG!

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *