Rastar Bertha II:an

Love this post:Love this 2

Hej på er snälla läsare! Idag var det verkligen ingen bra blogg-dag, ni ser ju hur underbart väder vi fick sist och slutligen! Som vi väntat!

Bertha II:an, som jag döpt henne till eller Helkamas Ainotar, som hon påriktigt heter är en förträffligt bra cykel! Anar att en kvinna haft fingret med i designen eller någon som vet precis vad vi kvinnor önskar oss av våra cyklar. Den vackra kvinnliga formen, korgen, framskärmen och skyddet för att inga kjolfållar skall smyga sig in bland cykelhjulets ekrar. Ja, hon är verkligen en skönhet.

Jag skall göra ett litet videoklipp om Helkama-cykeln denna sommar. Jag har så otroligt många ideér och det ska bli roligt att pröva på någonting nytt igen! Så skall ni få se hur jag cyklar fort, fort med kjolfållar vinande runt öronen, på Coccolas gator. Vill du vinna en cykel så lottar Helkama ut en Kaunotar eller Kulkuri-cykel varje gång de kommer upp till ett tusental på facebook! Woooohoo! Så snabbt, snabbt skall ni gå in på Helkamas tävlingssida och delta i utlottningen! Gör det nu, utlottningen tar slut den sista juni!

Lycka till!

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *