Love this post:Love this 1

Ser ni det också? Hur snygg jag känner mig? Jaa-a, wow, så mycket jag har att smälta. Anthony Robbins, alltså. Är riktigt hes av allt “Yes!” ropande. Och så har jag kramat och high five:at säkert över 300 personer. Indier i turban, tyskar, fransmän i krispiga kostymer och äldre par för att bara tala om några. Vilka kontakter jag skapat! Kommer att njuta i London nu några dagar före jag flyger till Köpenhamn. Vi har ett riktigt trevligt hotell i Bayswater, med stort fönster som går att hissa upp och en liten balkong mot innergården. Nästan en sån innergård, ni vet, som i filmen Notting Hill. Här är mulet och inte riktigt så varmt att man vill gå barbent. Men en stund kan man stå på balkongen. För konsten och bloggens skull.

  Ni är så många som tyckt att mitt läppglans är tjusigt! Tack för det! Jag gillar det också:) Färgen heter Snog och kommer från märket Butter London/TinTin Style. Färgen är sådär crazy-rolig och täcker bra. Så kan man också märka sitt revir med läppglansen;)

Klänningen är verkligen en favorit! Ujujuj, så snygg jag kommer att vara i Turkiet! Underbaraste Pernilla Wahlgren har designat den till Provrummet. Örhängena kommer från We Style och skorna är See by Chloé. Och ja, självklart skall ni få färgnumren på håret! Skall bara samla mig först! Och titta på lite museum och sån’t. Ses imorgon!

ps. Roligt var det då vi åkte tunnelbana och två flickor gick lite bakom mig och den ena sade till den andra: “Ihana tukka, hänellä..” (fint hår hon har) och menade mig. Mitt i London, två finska flickor, och jag blev så himmelens glad att jag, vände mig om och log så brett jag bara kunde och sa “Kiiiiitos!” (iddes inte tala om för dem att håret är ditsatt, hehe). De tösarna gjorde min dag. Och All Saints och Aldo, också för den delen.

You may also like...

14 Comments

 1. Oh kvinna, du är så galet vacker! Så somrigt och fint! Har en liten fundering, i det här inlägget : http://malenami.indiedays.com/2012/03/18/tanken-var-i-varje-fall-god/

  Vilka färger och nyanser är det du har i håret? Jag funderar på att kanske ljusa upp mitt och göra lite slingor, men jag vill att det ska se naturligt ut. Älskar dom där färgerna på dig!

  Ska våga mig till frisören för första gången på 10 år, har varit lite avskräckt sedan jag gick i 6 klass och skulle vara lucia…gick till en frisör som klippte mig kort!!! Inge roligt alls…fniss…

  Ha en fin dag <3

 2. Wow vilka dagar du har! Klänningen är underbar och det syns vem som har designat den.

  Fortsätt nu ha en alldeles härlig tid!
  Kram

 3. Oij absolut älskar Anthony Robbins! Kan du vänligen berätta mera om seminariet? Du ser jätte vackert och lyckligt ut 🙂

 4. Vilken gräddbakelse 🙂

 5. Vad härligt det låter och vad fin du är! Du utstrålar verkligen välmående!

 6. Visst kan vi se hur snygg du känner dig, för vi är ju inte blinda! 🙂 Du ser jättevacker ut, och det bästa med bilderna är atmosfären, the feeling, som vi alla kan känna.

 7. Så otroligt vacker du är.

 8. Fina, fina du , du kommer att slå knockout på varenda karl i Turkiet kramar Diana

 9. Men gud va snygg du är!! Skorna är vrålsnygga och läppstiftet passar dig perfekt 😉

 10. Så himla fin du är!

 11. Vilken fantastisk utstrålning du har och vilken vacker klänning passar dig perfekt!

 12. Du är snyggeliisnygg. Men ack sååå tråkiga Pernilla gjort. Riktig tant varning på alla. Riktigt fula.

 13. Åhh jag vill höra mycket mer om Anthony Robbins-seminariet! Please! Njut av London!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *