Pernillas klänning

Love this post:Love this 1

Ser ni det också? Hur snygg jag känner mig? Jaa-a, wow, så mycket jag har att smälta. Anthony Robbins, alltså. Är riktigt hes av allt “Yes!” ropande. Och så har jag kramat och high five:at säkert över 300 personer. Indier i turban, tyskar, fransmän i krispiga kostymer och äldre par för att bara tala om några. Vilka kontakter jag skapat! Kommer att njuta i London nu några dagar före jag flyger till Köpenhamn. Vi har ett riktigt trevligt hotell i Bayswater, med stort fönster som går att hissa upp och en liten balkong mot innergården. Nästan en sån innergård, ni vet, som i filmen Notting Hill. Här är mulet och inte riktigt så varmt att man vill gå barbent. Men en stund kan man stå på balkongen. För konsten och bloggens skull.

  Ni är så många som tyckt att mitt läppglans är tjusigt! Tack för det! Jag gillar det också:) Färgen heter Snog och kommer från märket Butter London/TinTin Style. Färgen är sådär crazy-rolig och täcker bra. Så kan man också märka sitt revir med läppglansen;)

Klänningen är verkligen en favorit! Ujujuj, så snygg jag kommer att vara i Turkiet! Underbaraste Pernilla Wahlgren har designat den till Provrummet. Örhängena kommer från We Style och skorna är See by Chloé. Och ja, självklart skall ni få färgnumren på håret! Skall bara samla mig först! Och titta på lite museum och sån’t. Ses imorgon!

ps. Roligt var det då vi åkte tunnelbana och två flickor gick lite bakom mig och den ena sade till den andra: “Ihana tukka, hänellä..” (fint hår hon har) och menade mig. Mitt i London, två finska flickor, och jag blev så himmelens glad att jag, vände mig om och log så brett jag bara kunde och sa “Kiiiiitos!” (iddes inte tala om för dem att håret är ditsatt, hehe). De tösarna gjorde min dag. Och All Saints och Aldo, också för den delen.

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *