Love this post:Love this 0

Happy, happy söndag på er allihopa!

Har nångång hört om att inget problem kommer ensam, och så sant och riktigt! Detta har jag fått känna av nu i dagar tre. Men så är det ibland. Ibland skall man känna av att man bär alla andra och ingen bär en, men man kämpar ändå. Det finns tid senare att låta de egna såren läkas. Tack snälla ni, för era kommentarer i det föregående inlägget! Verkligen fint! (Fast jag självklart funderade en god stund före jag publicerade inlägget och bröstbilden. Så personligt. Och guldkanten känns långt borta. Men nu då jag har känt och tänkt så tycker jag att jag också vågar vara mer personlig här. Ni är kloka, uppmuntrande och snälla mot mig då jag behöver det. Ni bär mig.)

Men nu. Nu skall jag ut i solen. Med mig har jag kameran och många inspirerande ideér! Skall också hälsa på vänner och familj.

Klänningen kommer från Chill Norway och hittas t.ex. hos TinTin Style, Nordljus och Creative Lounge. Blir mycket sugen på sprillande nya Converse och glass då jag bär denna klänning.

Önskar er en underbar söndag!

You may also like...

14 Comments

 1. hej ville bara säga att jag blev väldigt berörd av ditt förra inlägg, jag är livrädd för att kolla mina bröst- och jag vet att vi är många kvinnor som känner så. Men att undvika att kolla för att jag inte vågar ska jag genast sluta med….tack för den påminnelsen och väckarklockan!!!!

 2. Klänningen ser så skön ut!

  Ang ditt förra inlägg, skönt att höra att den var godartad. Kan förstå att du blir omskakad, själv är jag livrädd för just det..att..känna en knöl. Jag ser upp till dej Malena, och du är en sådan stark och ljus person så det där det kommer du klara av galant ♥ Ha nu en riktigt go dag och njut av livet.

 3. Hej Malena,

  Så somrig bild du visar!

  Angående ditt tidigare inlägg, personligt, starkt och berörande. Men det är just så du är. Och kom ihåg:

  Att vara stark är inte
  att aldrig falla
  att alltid veta
  att alltid kunna.
  Att vara stark är inte
  att alltid orka skratta
  att hoppa högst eller vilja mest.
  Att vara stark är inte
  att lyfta tyngst
  att komma längst eller
  att alltid lyckas.

  Att vara stark är
  att se livet som det är
  att acceptera dess kraft
  och ta del av det
  att falla till botten,
  slå sig hårt och komma igen.
  Att vara stark är
  att våga hoppas
  när ens tro är som svagast.
  Att vara stark är
  att se ett ljus i mörkret
  och alltid kämpa för att nå dit.

  Stor kram till dig fina Malena!

 4. Så klart att vi bär…för mig finns det inte ens något annat alternativ, så mkt vackert du gett mig/oss genom “alla år”! Klickade hem just den där klänningen för en vecka sedan och den får mig att längta så innerligt till varmare vår- och sommardagar! Kram Vackra Du

 5. Kram till dig! Strongt att du delar med dig även av det tunga och svåra.

 6. Underbara du, tänker på dig och känner med dig nu!

  Stor Kram från din bloggvän

  P

 7. Jag lyfter på hatten även jag, och uppskattar att du delar med dig också av din oro och dina sämre stunder. För även om din blogg är härlig att läsa och drömma sig bort kring så är ju livet inte enbart en dans på rosor, inte för nån. Hoppas allt ordnar sig, håller tummarna för det!

 8. Vad fin klänningen är!! 🙂 passar ju hur bra som helst till sommarens sena ljuva kvällar!

  Kram

 9. Tack destamma söta du.
  Önskar dig alltid det bästa, du inspirera mig alltid att hitta mina små ” gudlkanter” i vardagen.
  Tack ännu en gång för en underbar blogg.

 10. Jag var igenom samma för drygt ett år sedan och jag var så rädd att jag inte sov ordentligt i flera veckor. Många tankar gick genom huvudet och jag kände verkligen att jag var alena i världen och tyckte redan på förhand synd om mina barn – dessa tankar förstärks nog av att vi bor utomlands, varken i mitt eller makens hemland.
  En elog till sjukvården, jag var igenom mammografi, ultraljud och biopsi samma dag och alla tre undersökare var strax av samma åsikt, det är en fettknöl!
  Nästa vecka ny undersökning, denan gång rutin!!
  En stor kram till dig Malena, det är tungt att bära liknande bördor själv och det klär dig att vara personlig 🙂

 11. Alla vet att ett helt liv inte bara är fyllt av guldkanter, även fast en blogg må vara det;)

  Härlig bild som ger riktig sommarlängt!

 12. Vacker klänning.
  Alla har vi gått igenom sådana hårda tider. Det blir nästan ett slag mot ens vardag. Det är strongt av dig att du delar med dig av att du har en sådan tid nu. Men kämpa vidare och snart är det lättare att ta sig ut eller igenom.
  kram.

 13. Det kommer bli bra kära du, du är stark. KRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *