Love this post:Love this 0

 
Besökte också Madame & Mademoiselle här om dagen. Ni kommer ihåg tidigare i vår då hon (som enda i Finland) fått in det svenska klädmärket Valerie och jag fick nypa lite på dessa underbaringar, här och här (länkade till båda inläggen för jag tyckte det var så häftigt att Ebba von Sydow kommenterat i det ena inlägget.)? Har så många sommarfester att jag kände att jag absoluuut behövde något nytt! Nu skall jag till Helsingfors, på tisdagen har vi Rotarys sommarfest (jag är den första kvinnan som blev invald som Rotarian i vår klubb), sen blir det Gotland, bröllop och bröllop och bröllop… Plus födelsedagar – alla fyller vi trettio i år! Så ni förstår. Klart man behöver en klänning.

Janet på Madame & Mademoiselle visade också upp fina kreationer hon själv sytt, berättade om klänningar hon sytt upp till presidentbalar i tiden och jag fick en snilleblixt, tänk om hon hade gjort min drömkappa! Med stooor huva, bälte, vidd i ärmarna och klockad fåll? mmm…

Kom klart hem mer ett stort paket, ni kan ju gissa vad som finns i paketet?!

Fredagen till ära får ni en sneakpeak/boobbild.

Önskar er en underbar helg!

You may also like...

4 Comments

 1. Tack för boobbilden, fick genast fredagsfiilis!:) haha! Veeet preciiis vilken klänning det är! Vill oxå haaa juh! Eller den persikofärgade! Kram på dig vackra kvinna!

 2. Vilka snygga ben du har! passar perfekt i dessa shorts! kram Nilla

 3. Daniela-Teresia

  Hej,

  Jag måste kommentera att denna butik är INTE den enda i Finland med märket Valerie.
  Butiken Bulevardi 5, i Helsingfors har också märket Valerie mm. jackor, känningar.
  I framtiden hoppas jag att du gör en grundlig forskning innan du skriver likanade texter.
  Jag förstår att det är skäkert inte lätt att forska alltid, och därför är det väl lite riskabelt att våga skriva liknande skriverier i framtiden, eftersom man kan aldrig vara 100% säker.
  Med Varm Hälsning, Daniela-Teresia

  1. Ah, men vad kul att Bulevardi 5 också fått in Valerie!:) Härlig butik! ‘Forskade’ inte mer än att fråga tjejerna som jobbar för Valerie hur många det är som säljer märket i Finland:) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *