Love this post:Love this 1

Är ni häst-tjejer? Cyklade ni till stallet efter skolan, varje dag, som små? Som vuxna? Känner ni också förälskelsen..?

På söndagen var vi och hälsade på Faster och hästarna. Tog en liten ridtur med Andiamo (som kommer från Sverige) och så gosade vi i solen, fast det var så kallt. Inget slår värmen från en häst, när det är många minusgrader och man gräver kalla fingrar djupt in i manen.

Jackan då? Jo, det är en Moscow jacket från Creative Lounge (skall lista upp alla härliga bloggerskor som också har denna populära jacka). Färgen är Dark Taupe och storlek M. Fodret är dun och är avtagbart, vilket gör den nästan till en året om jacka! Med vackra och tuffa detaljer, och det viktigaste – den håller mig varm. Finaste vinterjackan absolut!

Hengoff slickar i sig lite snö… Kommer ännu ihåg då han var “liten”, han fyller 23 år snart.

Alvin hade spring i benen!

You may also like...

20 Comments

 1. Oh, vilken fiin häst! Love!
  Ja en del tid tillbringades det i stallet 🙂 Speciellt under barndoms somrarna i Finland hos morföräldrarna, som hade stort stall 🙂 Lycka och få vara nära dom fina djuren, vill så gärna börja rida igen! Soon i hope 🙂

  Jackan var också super fin!

 2. Oh ja. Var verkligen en hästtjej och hade flera hästar själv. Nu finns tyvärr inte tiden… men kanske någon gång i framtiden igen…
  Kram

 3. Oi kuinka ihania kuvia!

  Täällä yksi vannoutunut heppatyttö. Jokaikinen päivä pitäisi edelleen päästä tallille pussaamaan ponia. Hiukan vaatii säätöä ja aikataulutusta nykypäivänä, mutta mihin sitä hevosystävä karvoistansa pääsisi =)

 4. Ja, här tillbringades mycket tid i stallet. Älskar stall-lukten och att burra in ansiktet vid halsen. Hästar är fantastiska djur. Synd bara att tiden inte finns just nu. Det är inte mycket som slår de där första vår-ritterna eller på hösten när det är kallt i luften men soligt och vackra höstfärger överallt.

  kram

 5. Vilka härliga bilder! Och jepp jag var också hästtjej och är nog fortfarande väldigt häst-kär. Tror nog inte att det går ur en fastän hur gammal man blir (inte för att jag är gammal men.. 😉 )

 6. Hästflicka sedan unga år och fortfarande idag, många timmar i veckan spenderas fortsättningsvis i stallet…
  Vackra bilder på Andy, tyckte jag kände igen honom 🙂
  och Henkka så klart, han är små tuff han…
  En fin dag till dig!

 7. Hvilke skønne billeder! 🙂
  Jeg er bestemt heste-pige, selvom mine heste er lidt mindre (islændere) ;))

  KRAM

 8. En till hästflicka anmäler sig. Hade egna hela min barndom, och SOM jag saknar det livet! Skulle så gärna kunna erbjuda mina barn samma upplevelser, men såhär i storstaden känns det lite väl betyngande sådär ekonomiskt sett.
  Hördu, jackan är ju otroligt snygg – men är det riktig päls där på huvan? Isf är den inte för mig.

 9. Hej

  Jag är också varit en häst tjej som yngre. Och har tillbringat många timmar i stallet.
  Din jacka är jättefin. Jag undrar vad du har för nagellack?
  Mvh Åsa

 10. Vilka fina hästar och jackan är såå snygg!en sak som jag kommer att tänka på då jag läser din blogg är att du verkar kunna köpa en massa dyra kläder och prylar,men samtigt verkar du aldrig jobba..?en vacker blogg har du med massa fina bilder.tack för inspirationen!

 11. Äsch,nu när jag skickar iväg min kommentar tyckte jag den blev elak,vilket inte var meningen.har ju inget med ditt jobb att göra.

  1. Hej Rosanna! Det var inte alls en elak kommentar:)) Kramkram!

   1. Jag tycker sen igen att du alltid jobbar med nagot,vilken energi du har ; ).
    Lustigt hur olika manniskor ser saker sa annorlunda!

    1. 🙂 Alla är vi olika läsare

 12. Jag vet precis vad du menar med förälskelsen… När jag var 7 år så flyttade mina föräldrar ut på landet och till min stora förtjusning så hade vår närmsta granne en stor gård med en massa New forest ponnyer. Så det tog inte lång tid innan jag började rida hos honom och det absolut bästa var att jag kunde gå till stallet själv eftersom hagarna gick ända från hans gård upp till vårt hus, så det var bara att vandra därigenom med 10 hästar som följde efter en 🙂 Sen när jag blev äldre så fick jag ett erbjudande om att börja rida en underbar häst, en ståtlig skimmel, en arabhingst! Det var det absolut bästa jag har varit med om, han lärde mig allt! När jag sen blev tillfrågad om jag vill ta över honom helt och hållet och mina föräldrar sa ja, att jag fick lov att köpa honom, då var min lycka gjord! De åren med honom var bland de absolut bästa i mitt liv och jag får fortfarande tårar i ögonen när jag tänker på honom… Han gick tyvärr bort för några år sedan, då han blev dålig i benen, men han kommer för alltid att finnas i mitt hjärta. Nu har jag ej ridit på några år, men är ständigt sugen på att börja igen, så man vet aldrig, en vacker dag så kanske det händer… 😀 Du har en underbar blogg som jag älskar att hälsa på.. Du verkar vara otroligt livsbejakande och positiv och det är riktigt härligt att se! Ha en underbar dag! (ojoj, det blev ett långt inlägg det här! *S*)//Nina

  1. Å, så fint du skriver!

   1. Tack, så gulligt av dig! 😀

 13. Jepp, hästtjej sen barnsben. Från fem års ålder upp till mitten av tonåren fanns det inget annat, man gick gladeligen upp och mockade hur kallt det än var ute. Kan fortfarande känna längtan efter stall och varma hästar som blåser en i örat. Att göra julfint och hänga upp äpplen och runda knäckebröd i boxarna. Sen gick det många år, och när jag försökte mig på hästägande igen visade det sig att det inte är så lätt att hinna med när man har barn, stort hus och heltidsjobb. Tyvärr. Men kanske längre fram?

 14. these are so lovely pictures !!!

  come and see my blog
  http://chicchoolee.blogspot.com/

 15. Erkkis inbjudan att komma på en trudelutt är fortfarande öppen ifall ni blev inspirerade efter ett test-run hos faster =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *