Love this post:Love this 1

Armband Odd Molly/TinTin Style, örhängen Leetal Kalmanson/Modesto och “Moa tunic” från Love Forever. Kan förhandsbokas hos Nordljus. Skorna är från Aldo (ett par år gamla).

Så mycket på gång just nu, som bloggare, iallafall för mig, är början av hösten då jag är som mest busy-busy! Har verkligen sett framemot denna höst! Nästa vecka skall jag till Stockholm och Formexmässan. Blev frågad av Terece, som står bakom märket Love Forever, om jag ville gå som modell för hennes nya klädkollektion. Och det är ju klart jag vill! Eller modell och modell, alltså “bloggmodell”. Jag är ju inte precis i modellmått, med mina ynka 161,5 cm och nästan en meter runt höften, haha!

Och ni förstår ju hur roligt det skall bli! Bo på hotell och träffa den underbaraste Marika, härliga vän! Mitt leende går från öra till öra bara jag tänker på henne! Och liiite pirrig känner jag mig också. Varför? Jo, självaste Engla skall också gå modevisningen! Gaaah! Vet redan att jag kommer att stirra på henne som ett fån och uttrycka mig klumpigt om att vi borde bli bästa vänner. Berundrar henne så mycket och har ju läst hennes blogg före jag ens visste om att det heter blogg2005-ish?

Pirr i magen också för att Johanna Toftby kommer att vara där och Sarah Tjulander. Och alla olika samarbetspartners man haft kontakt med i flera år men aldrig sett IRL. Jag får varje dag flera mail om personer som vill boka mig för en träff nästa vecka och det är jätte roligt och intressant. Intressant vart detta leder nu igen… Det bästa med bloggandet!

You may also like...

20 Comments

 1. Spännande spännande! Jag sitter och är alldeles pirrig för din skull! Du skall nog få det så roligt!

 2. Fina, fina Malena, du bär allt med kärlek och värme, du strålar vackert! Vacker klänning.

 3. Vad roligt! När är modevisningen? Jag ska nog dit på lördag nämligen, hade varit roligt att se dig IRL 🙂

  kram /iris

  1. Detsamma! På torsdagen visar vi upp kläderna 🙂

 4. Så fin tunika!
  Ska bli kul att få se bilder från modevisningen sedan

 5. Vad kul Malena!
  Jag grämer mig över att jag missar Formex. Fick biljetter men har förhinder. Usch och fy så trist att missa mässan.
  Ha riktigt skoj!
  Kram

  1. Jamen verkligen trist att du inte kunde komma! Men vi ses en annan gång, var så säker:) Kram!

 6. Shit va roligt för dig!! Vad gör väl det att du inte har modellängd? Du kommer att ÄGA ändå, din utstrålning slår vilken supermodell som helst!
  Jag kommer och tittar, ska dit både torsdag o fredag.

  Kram o gooood luck! Judita

  1. Jeey, kul att ses! 🙂
   Kram!

  1. Tack snälla!

 7. Vad roligt! Ni kommer att slå alla proffs med ert befriande sätt.

  Kram Lena

  1. Befriade det är vad vi är :))
   Kram!

 8. Lifessilverlining

  Du är så fin! Jag är glad att de valde dig som modell! Tycker det är kul att se kläder på tjejer med lite former! Kraaam! Nilla

 9. Så vackert outfit! 🙂

 10. GRATTIS!! Du kommer att vara den vackraste av dem ALLA!!
  Hoppas vi ses snart.
  KRAM!!

 11. Finaste, finaste Malena!!! Ska bli så mysigt att får träffa dig igen, itt findka lilla mumintroll :). Tänk. Att om en vecka sitter vi där allesammans och pratar, skrattar och dricker en massa GT :D. Livet är allt bra härligt!!!

  <3<3<3

 12. så roligt för dig………det kommer att gå hur bra som helst för dig……du är den som ser naturligast o snyggast utav er….den där 17 åringen……och ensamma mamman som sökte en man, de har du inget för att vara nervös för inför de mötet…du är säkert mkt klokare än de också, snygg och klok 🙂 go go g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *