Love Love Forever

Love this post:Love this 1

Armband Odd Molly/TinTin Style, örhängen Leetal Kalmanson/Modesto och “Moa tunic” från Love Forever. Kan förhandsbokas hos Nordljus. Skorna är från Aldo (ett par år gamla).

Så mycket på gång just nu, som bloggare, iallafall för mig, är början av hösten då jag är som mest busy-busy! Har verkligen sett framemot denna höst! Nästa vecka skall jag till Stockholm och Formexmässan. Blev frågad av Terece, som står bakom märket Love Forever, om jag ville gå som modell för hennes nya klädkollektion. Och det är ju klart jag vill! Eller modell och modell, alltså “bloggmodell”. Jag är ju inte precis i modellmått, med mina ynka 161,5 cm och nästan en meter runt höften, haha!

Och ni förstår ju hur roligt det skall bli! Bo på hotell och träffa den underbaraste Marika, härliga vän! Mitt leende går från öra till öra bara jag tänker på henne! Och liiite pirrig känner jag mig också. Varför? Jo, självaste Engla skall också gå modevisningen! Gaaah! Vet redan att jag kommer att stirra på henne som ett fån och uttrycka mig klumpigt om att vi borde bli bästa vänner. Berundrar henne så mycket och har ju läst hennes blogg före jag ens visste om att det heter blogg2005-ish?

Pirr i magen också för att Johanna Toftby kommer att vara där och Sarah Tjulander. Och alla olika samarbetspartners man haft kontakt med i flera år men aldrig sett IRL. Jag får varje dag flera mail om personer som vill boka mig för en träff nästa vecka och det är jätte roligt och intressant. Intressant vart detta leder nu igen… Det bästa med bloggandet!

20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *