Hur skall jag landa?

Love this post:Love this 26

Jag undrar hur man skall landa? Hur kan man landa efter detta? Klart jag alltid står stadigt med båda fötterna på jorden, men för att vara riktigt ärlig så svävar mina blonda lockar hööögt bland molnen just nu. Men kanske de får göra det? Bara för en dag till eller så. Sedan kan jag återkomma till vardagen och bara lite i smygle för mig själv, när ingen ser, låta ögonen tåras lite grann över hur rörd man kan bli över fina priser, vackra ord och allt fantastiskt som händer just nu runt om en. Och sedan harkla mig och generat titta mig runt.

Klappa datorn och tänka, du är nog en bra kompis du. För där inne bor ni. Låter det knäppt? Ja, kanske. Eller bara “ja“. Men ibland känns det som om jag går och bär på er alla, hela cyberspace, i min MAC. Och när jag öppnar den på morgonen så finns ni där. Ni har lämnat spår efter er. Snälla spår.

Och på samma sätt bär ni mig. Ni tar er tiden att titta in hos mig, lämna en kommentar, skriva ett mail eller laikka på Facebook. Ett “jag var här och jag tycker om dig”.

Eller det att ni röstat på mig till Årets Inspiratör och Årets Blogg. Det är kärlek det.

Hur skall jag någonsin komma tillbaka ner på jorden igen?

Jackan fick jag i gåva efter Love Forevers modeshow, tubskarfen är Hunkydory, hängselbyxorna Cirkle of Trust/Modesto, stövlarna All Saints. Väskan Marc by Marc Jacobs, datorväska från Apple.com (som har ett trevligt utbud med väskor och sånt. Självklart)

 

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *