Love this post:Love this 7

Jaaa, alltså ser ni min nya kamera jag fått låna från Canon? Nä, tänkte väl det. Den syns inte bakom objektivet. Det är den nya EOS M, Canons första kompaktsystemkamera och med en EF-adapter som jag kan använda till alla mina EF-objektiv. But I tell you, den ser helt kukku ut med mitt 50mm objektiv från Sigma, haha! Alltså om nån undrar så har ingen bett mig skriva ngt om kameran, utan det är av eget och ert intresse:)

Bad Canon skicka mig en röd en, fast den då inte syns bakom objektivet, haha! Den är så söt och snäll, men flickor, låt er inte luras, detta kamerahus levererar! Nu skall här testas några dagar, återkommer med vad jag tycker, tänker och har testat!

Blus från Lauren Moshi, halsband Efva Attling och så headset från Gear by RBS (Sköna Clara), känner mig sååå modern och mycket viktig då jag springer på stan och talar med kunder i mitt smyckesliknade (äntligen har nån designat något sådant!) headset.

 

You may also like...

3 Comments

  1. Hoho! Så gøy:)) Det skal bli spennede å høre hva du synes om kameraet.
    klem

  2. Ha ha ha, ja, jag vet precis vad du menar! Köpte precis en Sony NEX men än så länge har jag bara standardobjektivet på och då ser den ganska ok ut 🙂 Men jag gillar hela idéen med kompaktkameror man kan ändra som man vill. Jag hade en annan systemkamera innan och hade den aldrig med mig eftersom jag tyckte den var för stor och klumpig. Men nu kan jag fotografera så mycket jag vill 🙂

  3. Habegäret är enormt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *