Love this post:Love this 1

Äntligen kom denna vecka! Har snickrat ihop ett tal om bloggandet som jag kommer att framföra vid Efva Attlings butik i Stockholm imorgon. För att lugna nerverna som går på högvarv, så målar jag. Allt i pasteller.

Nerverna, ja. De är mycket kreativa och inspirerande nerver som går på högvarv för mig. Jag får liksom inte nog av allt jag håller på med. Timme efter timme går och jag håller på. Hittar på låttexter till ett kommande projekt som är glödhett just nu! Till samma projekt skrev jag under avtal idag med en reklambyrå. Och stått i ett hörn av en telefonkonferens med Finlands största och mest framgångsrika webhost-företag. Så har jag också skrivit runt femtio mail sen kl.14. Och det är en hel hög mad mail som ännu väntar. Det gäller att köra på när allt går vägen. Men ibland fattar jag inte varifrån alla ideér kommer ifrån. Vilken gåva alltså!

Här mellan varven borde jag packa och dränka mig i BUS-kräm. Och fundera vad jag skall äta vid Sturehof. Och om hotellet jag skall bo på har badkar.

Klänningen som tycks vara slutsåld nu överallt har jag lagt vantarna på. Men vet ni, det är ännu så mycket snö därute. Och så snöade det i helgen! Snöade! Så denna blomstrande skönhet får hänga på en galg på klädskåpsdörren ännu en liten stund. Utom när jag behöver den för inspiration till mina tavlor. Hittade klänningen här, här och här t.ex.! Den är från Chill Norway och heter Clair Tunic. Underklänningen är från By Ti Mo (bra dessa Norskar), bältet Boomerang och smycke Efva Attling.

Kom ihåg att tacka för allt ni får och kommer att få!

You may also like...

11 Comments

 1. Det ska bli jättekul att få höra på dig och träffa dig i morgon hos Efva Attling!

  Och BUS hade jag nog också behövt, att jag inte tänkt på det. Har nämligen gått på många promenader i den ljuvliga solen vilket har resulterat i färg i ansiktet men tyvärr ingen annan stans. Så att säga. Jaja, jag har ju ingen glasögonbränna i alla fall, det hade kanske varit värre. Jag kan ju alltid ha polotröja….

  Ha det fint!

  Kram Maria

 2. Så harmoniskt det ser ut! 🙂
  Trots att jag inte är bra på att rita och aldrig har målat, så får man ju lust att åka iväg till affären för att skaffa allt som behövs för att själv sätta igång 🙂

  Kram

 3. Oj, vad fin du är i klänningen..som jag sååååå gärna vill ha 🙂
  Kramar

 4. du är för ljuvlig! härligt med skapande…

 5. Ja den där klänningen är underbar! Förstår om den är slut överallt.
  Kram jannike

 6. Så mycket kul det låter som att du har på g.

  Jättefin klänning, jag har blusen;)

  Kram

 7. Ja, jag tackar varje dag….för allt jag fått, och allt jag vet i mitt hjärta att jag kommer få. LJuvligt. Ser verkligen fram emot ditt “tal” imorgon Malena, är säker på att det är brilliant! 🙂

  (Men var inte orolig du..här har det inte BUS-ats alls, och jag är vit som ett lakan. Så ställ du dig bara bredvid mig så kommer du se fantastiskt brun ut 😉 )

 8. A.B.S.O.L.U-T.E:LY fabolous dress! Slurp.

 9. Wow, vilka talanger du har. Härligt att du tar tillvara på dem! Bra tanke det där med att tacka, själv försöker jag mig på att göra en “tacksamhetsdagbok” denna månaden.

 10. Spännande! När man strålar som du gör då får man mycket tillbaka också. Måste också vara tacksam, ibland glömmer man bort det i vardagen. Nu blev jag också inspirerad att måla!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *