Love this post:Love this 0

Nu tar vi mars, hörni tjejer!

Friade någon av er igår? Ujujuj, sommarbröllop, minsann! Det är nu man skall boka sin bröllopsfotograf *blink*blink:)

Jag älskar att vara ombytlig i stilar. Tanken om hur man kan ändra sitt utseende med vilka plagg man valt ut att bära för dagen inspirerar mig. Vad man signalerar och hur man känner sig. Jag känner mig alltid självsäker i en skjorta (fast jag nog känner mig självsäker i allt jag bär, beror på bra underkläder och en inbyggd självsäkerhet som ingen kan rubba). Ingen skillnad om den är en vit struken skjorta eller en färggrann kavla-upp-ärmarna-och-luta-dig-bakåt-i-stolen-skjorta. Marc ó Polo har fina skjortor, Sand, Gant och Lexington, som jag har på bilden, och Henri Lloyd är märken som jag återkommer till när jag söker fina skjortor. Några rutiga har jag också från Burberry som ofta används.

Viktigt med skjortor är att knapparna skall sitta rätt och att skjortan faktiskt är designad för en kvinna.

Ljusblått och beige är en nästan oslagbar kombination! Om jag ännu haft en vit, krispig tee som skymtat under skjortan. Koftan är från Henri Lloyds vårkollektion. Henri Lloyds koftor och ylletröjor har jag många av och de som är sju-tio år gamla ser nya ut än idag.

Älskar de grova knapparna och den röda sömmen under armarna.

Jeansen är Liu Jo och bältet Burberry. Smycket är Efva Attling, det smycket seglade med mig över Atlanten. Så nu vet ni.

Då var det marsmånad!

You may also like...

4 Comments

  1. Härliga mars, härliga vår och härliga du! Kan inte annat än hålla med gånger tusen!

  2. Jag måste bara kommentera det där med att vara ombytlig i stilen… Så tycker jag själv att jag är, en dag så och en dag si. Men, så säger nån “det där är så DU”! Jaså… finns det liksom någonting gemensamt med alla kläder jag har? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *