Love this post:Love this 0

Att vårens färger är vackra pasteller eller att till exempel klassiskt randigt med vitt, blått och rött hör till varmare väder är självklart! Själv lutar jag mycket nu på beige och vitt. Så har jag också en förkärlek att blanda grått och beige – ryser av välbehag och ler belåtet åt den fina (och självklara) blandningen av ljusa, brutna färger. Duttar lite Terracotta på kinderna, omsorgsfullt formar jag ögonbrynen och har pärlörhängen för att se extra fräsch ut. Och så har jag prövat ett nytt hårserum som fick mig att bli mycket förbryllad – och försonas med mitt hårsvall för att det inte ser ut som en borstskaft längre. Det är rörande fint det. Mer om den produkten imorgon! Måste riktigt, påriktigt, ta och läsa vad det stod på burken, kunde det ha varit något om Argan olja och att den är producerad av ett feminint kooperativ i Essaouria. En forntida skönhetsritual… Det är grejer det!

boots-0288 boots-0260

Skjorta Lexington, bälte Burberry, jeans Replay och stövlar Fiorentini+Baker.

Å hörrni alla fina – ta nu och laikka min facebook sida, där i högerspalten! Nu tycker jag vi skall gå över tusen fans! Visst! Också ni som låtsas att ni inte läser Malenami.com 😉 Man får också trycka på Bloglovin’ och Blogilista!

You may also like...

5 Comments

  1. Du är som alltid jättevacker och det var så roligt att ses igen! Kram

  2. Wow, love your clothing on this picture. So elegant! 🙂

    Check out my blog and feel free to follow me!

    http://withoutfashionwe.blogspot.com/

  3. Suktar efter såna stövlar!!! Prövade ett par häromdagen och de sitter ju som gjutna! Annars kan jag tipsa om Moroccanoil för håret… det gör underverk med lite egensinnigt hår och doftar dessutom obeskrivligt gott!

  4. JEEE, jag var det 1000:de som gillade din fb-sida!!!!!

    1. Jeeee!!!! *Studsar och hoppar runt som en tok här hemma!* Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *